Moda

Dobar shopping za kraj ljeta će nas itekako oraspoložiti: hitamo u Replay koji ima top komade snižene do -70%

  • Ljeto je pri kraju i to je činjenica koja nas baš i ne raduje previše 
  • No, kako bi se naše raspoloženje ipak malo podiglo, Replay je na svom web shopu pripremio odlične popuste koji sežu i do čak -70 posto
  • Na sniženju se nalazi preko 700 različitih artikala, a mi smo izdvojili one najbolje 

Iako nas kraj ljeta baš i ne veseli, jedan dobar shopping nam itekako može podići raspoloženje. Prva destinacija za to nam je Replay web shop koji nam je pripremio odlične popuste na komade koje ćemo nositi cijele jeseni. Naime, Replay u razdoblju od 26. do 31. kolovoza organizira online Garage sale akciju gdje nas čeka više od 700 artikala koji su sniženi do čak -70 posto. Može li bolje od toga? Mislimo da ne! 

Ženske i muške kolekcije ovog talijanskog brenda poznate su po kvalitetnim, uvijek nosivim, casual i cool komadima, a kada ih možemo kupiti po ovako povoljnim cijenama, šteta je propustiti takvu priliku! Budući da se radi o ograničenim zalihama, preporučujemo da požuriš na Replay web shop i osiguraš svoje outfite na vrijeme, a mi smo izdvojili nekoliko artikla koje se isplati kupiti na velikim popustima!

Dobar jeans i hlače baza su svakog outfita pa bi ove modele bilo poželjno uloviti kada su na ovakvim popustima. Od klasičnih modela jeansa, do modernih cargo i oversized modela, u Replay Garage sale akciji pronaći ćeš vječne komade koje možeš nositi u brojnim prigodama: za svakodnevne kombinacije, posao ili izlaske.

    | Autor: Promo Promo  | Autor: Promo Promo

Kada govorimo o bazičnim komadima koji su nam uvijek potrebni, ne smijemo propustiti ni majice: od sweatshirta i t-shirta koje ne skidamo tijekom cijele godine do topova sa zanimljivim uzorcima – u Replayu te čeka raznolik asortiman po zaista povoljnim cijenama!

 | Autor: Promo Promo

Nova haljina je uvijek dobra ideja, zato bi upravo ovi modeli mogli biti sjajan ulov za sve dame: lepršave haljine u boho stilu, casual denim haljine ili oversized sportski modeli - idealan model za sebe odaberi prema vlastitim preferencijama. 

 | Autor: Promo Promo  | Autor: Promo Promo

Ako se pak već pripremaš za nadolazeću jesen, onda je ovo odlična prilika da u svoj ormar dodaš i poneku prijelaznu jaknu: u ženskoj i muškoj kolekciji tako ćeš pronaći bomber, prijelazne ili jakne s punjenjem kojima ćeš osvježiti svoju garderobu i dodati joj funkcionalne i trendy artikle.

 | Autor: Promo Promo

Bez dobre obuće nema ni potpuno modno usklađenog outfita, zato ne zaboravi zaviriti i u ponudu obuće i pronađi nove čizmice za jesen i zimu ili sandale ili natikače koje ćeš nositi još do kraja ovog, ali i sljedećeg ljeta.

 | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Kako bi zaokružila svoju modnu kombinaciju, ne zaboravi na modne dodatke. Nova torbica, remen ili šal podići će svaki outfit, a mogu biti i odličan poklon kojim ćeš razveseliti dragu osobu.

 | Autor: Promo Promo  | Autor: Promo Promo

S obzirom na to da se ovoliko snižene cijene ovako dobrih komada ne viđaju baš svaki dan, savjetujemo ti da požuriš na Replay web shop i osiguraš si najbolje primjerke dok se nisu rasprodali. Podsjećamo, akcija traje samo do 31. kolovoza. 

Photo: Instagram @replay_hrvatska

Komentari 0