Moda

Dizajnerska svakodnevica

Istražujući o čemu ćemo pisati pregledali smo teme naših prošlih kolumni i shvatili da smo obradili gotovo sve važne modne teme. Pisali smo o trendovima za proljeće i ljeto, pisali smo o vjenčanicama i kupaćim kostimima, obradili smo najbolje haljine prošle godine, ali i haljine s Oscarovog crvenog tepiha, predstavljali smo vlastite kolekcije i pripadajuće inspiracije. Prolazeći kroz sve te naslove shvatili smo da već jako dugo nismo pisali o eNVy roomu, o svakodnevici našeg showrooma, ni o planovima u skoroj budućnosti.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Ove smo godine bili jako aktivni. Predstavili smo dvije kolekcije vjenčanica pa kampanju za proljeće/ljeto 2013. i look book jesen/zima 2013. godine. Iduću kampanju planiramo negdje krajem ljeta kada bi trebali predstaviti kampanju za jesen zimu 2013./2014., ali i predstaviti novu kolekciju za proljeće/ljeto 2014 godine za čiju realizaciju uskoro dolazi vrijeme.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL Naime, trenutno smo okupirani terminima i narudžbama, kojima ćemo se intenzivno posvetiti još neko vrijeme, a nakon toga nastupa izrada kolekcije za proljeće/ljeto 2014. godine. Pogledali smo dosta materijala, što kod stranih tvornica, što kod domaćih veletrgovaca i sakupili popriličan broj uzoraka materijala. Nakon konačne odluke o izboru boja i materijala počinjemo sa skicama i izradom modela. Sve detalje imat ćemo u rujnu pa ćemo ih rado tada i podijeliti s vama. Naravno, u međuvremenu nešto vremena planiramo utrošiti za ljetni odmor i punjenje baterija za zimu.

Sa željom da vam omogućimo što ugodniju potragu za idealnom haljinom ili vjenčanicom nedavno smo ponovno preuredili naš showroom koji je sada još prostraniji, a i dodatno smo obogatili ponudu haljina. U natrag nekoliko tjedana izdali smo novu kolekciju T-shirt majica koje se mogu naručiti poštanskim putem. Zahvaljujući našoj suradnji s Doveom u svim DM drogerijama možete za kupnju dva Dove proizvoda dobiti eNVy room majicu na poklon. Akcija traje do kraja ovog mjeseca, a na izbor imate dvije eNVy room ilustracije koje neće biti dostupne putem našeg webshopa.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Na kraju najavljujemo i sniženje u eNVy room showroomu. Cijene za gotove artikle ćemo spustiti za 50 i 70%. Sniženje će trajati cijeli srpanj. Sve dodatne informacije i detalje možete pronaći na našoj Facebook stranici. Do čitanja... Uživajte u ljetu!

Photo: None

Komentari 0