Moda

Dizajnerska majica čija nam je poruka upravo navrh jezika

Ako ti je dosta odgovarati na glupa pitanja, ako osjećaš da je ponedjeljak pravo vrijeme za ovakav komentar, onda ćeš se složiti da je ova luda dizajnerska PVC majica fantastična modna komedija

Iako se često čuju pritužbe kako domaćem dizajnu nedostaje originalnosti, tom problemu doskočile su sestre domaćeg brenda Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Kapetanović. Uvijek izvan okvira komercijalne mode, Boudoir je i ovog puta privukao pozornost neobičnim modnim komadom. Doduše, s obzirom da je riječ o PVC majici funkcionalnost ovog komada poprilično je mala, no kolčina kreativnosti je za čistu desetku.

 

A post shared by Boudoir © (@boudoir_boudoir) on

Ludi dizajnerski komad već je izazvao masu reakcija na Instagramu, no morat ćemo razočarati zainteresirane kupce - majica nije na prodaju!

"Ovo je zapravo udica za publiku koja sad na našim društvenim mrežama komentira koliko top košta i tko bi to nosio. Naravno, tu je i link na naš web, međutim top nije na prodaju već služi za promotivne svrhe. Imali smo i upita zainteresiranih kupaca, ali možemo najaviti da će uskoro biti dostupne hoodice s tim natpisom koji je očito hit" izjavile su cure iz Boudoir dvojca te dodale: "Guerilla marketing at it's finest", s čime se doista moramo služiti :).

Photo: Thinkstock/PR

Komentari 0