Moda

Divni Lutak zvijezda je novog Budi IN-a

Kavicu u subotu svakako popijte uz Budi IN. Osim što ćete upoznati ženu koja je svojim modnim kombinacijama privukla više od 100.000 fanova na Instagramu, za vas smo pripremili i mnoge modne i beauty poslastice...

Jedna od najvećih modnih zvijezda Instagrama naše regije, Božena Lazarević - Lutak (28), zvijezda je i naše naslovnice.Boženu, koja posljednjih godina živi u Munchenu sa suprugom Igorom i sinom Davidom, ulovili smo tijekom kratkog boravka u Zagrebu. 

- Vjerujte da ni sama ne znam kako sam postala tako popularna. Vjerojatno zato što su mnoge modne stranice počele prenositi moje fotografije - pokušava Božena objasniti svojih gotovo sto tisuća fanova. Otkriva nam kako ju je modom "zarazio" suprug za kojeg kaže da je najveći ljubitelj mode u njihovoj maloj obitelji. 

U Budi.IN-u pronađite i druge zanimljive teme. Pročitajte sve o military trendu, kao i o mogućnostima kombiniranja bijelih tenisica.   | Autor:

Tu je i priča o najuzbudljivijem novom licu modnog svijeta - Gigi Hadid iz pera Ane Lendvaj.

Nikako ne propustite ni priču o kultnim stolicama koje uz nekoliko trikova, kao i one s Hrelića, možete sami urediti i pretvoriti u lijep dodatak koji će pristajati u svaki dom.   | Autor:

U specijalu ordinacije pronađite korisne savjete naših poznatih estetskih stručnjaka. Naša vizažistica Sanja Agić pripremila je pravi jesenski beauty editorijal. 

 | Autor:

Očekuje vas i Istambul  kao savršena destinacija i još puno zanimljiv modnih, beauty i lifestyle priča. Vidimo se u subotu! 

 

Photo: None

Komentari 0