Moda

Divna Lidija Lešić u ulozi mladenke za Lela Design

Vjenčanja su više od obične proslave, ona se događaju jednom u životu! Stvorite trenutke za pamćenje, budite kreativni i pratite trendove – pročitajte savjete Mirele Lele Mikšić, vlasnice dizajn studia za organizaciju vjenčanja Lela Design

Želite da vaše vjenčanje bude jedinstveno i kreativno baš kao što ste i vi, a istovremeno da efekt na uzvanike bude zapanjujuć.  Kako bismo vam pomogli, Mirela Lela Mikšić, vlasnica zagrebačkog studia Lela Design predstavlja vam najpopularnije ovogodišnje vjenčane trendove, a u ulozi mladenke našla se divna Lidija Lešić, koja je krasila i jednu naslovnicu Budi.IN magazina.

 | Autor: lela design lela design

Vjenčanice
Svjetski dizajneri pronašli su napokon rješenje da se na vjenčanju možete osjećati slobodno i nesputano, da možete plesati i zabavljati se cijelu noć. Osmislili su haljinu koja se sastoji od dva dijela – prikladna je za službeni dio ceremonije, a kasnije se pretvara u idealnu haljinu za ludu zabavu nakon svečane večere.
Šareni uzorci
Iako je i dalje bijela boja prvi izbor za vjenčanicu, nove kolekcije mnogih dizajnera sadrže boje i uzorke. Cvjetni uzorci ove godine posebno dolaze do izražaja. Ukoliko očekujete veći broj uzvanika svakako uzmite u obzir definirani dress code, za djeveruše to čak može biti i bijela boja ukoliko se odlučite za neki uzorak na vjenčanici. 

 | Autor: lela design lela design

Metal
Bronca, bakar i zlato totalni su hit ove godine u dekoriranju prostora. Možete infiltrirati ove metale u priboru za jelo, vazama, svijećnjacima ili ostalim elementima dekora. Metalni dekori mogu se lijepo uklopiti u sve stilove vjenčanja, bilo da se radi o rustikalnom, modernom ili glamuroznom. Pomiješajte srebrne, brončane ili zlatne boje - dobiveni sjaj podiže estetsku vrijednost prostora i daje poseban elegantan osjećaj. 

 | Autor: lela design lela design

Umirujući tonovi
Paleta boja koja se ove godine definitivno provlači kroz dizajn vjenčanja je kombinacija dviju nijansi, rumeno ružičaste i blage pastelne plave boje. Tih ćete se boja zasigurno nagledati ove godine. Savjetujemo da predložene boje uklopite uz bijelu, sivu, srebrnu ili zlatnu boju.
Divlji i slobodni cvjetni aranžmani
Vjenčani buket izrađen kao klasični bidermajer totalno je out. Pretjerana simetrija već je viđena bezbroj puta. U modu se napokon vratio ležeran i opušten stil s mnogo različitog zelenila. Naizgled netradicionalne biljke poput kultivirane mrkve poseban su trend ove godine.

 | Autor: lela design lela design

Viseći dekor
Ukoliko lokacija vašeg vjenčanja ima visoke stropove, možete iskoristiti taj vertikalni prostor neograničenim brojem dekora – dekorativne pom pom loptice, viseći lampioni, zastavice, žaruljice, viseće cvjetne instalacije u prostoru… Dodatna rasvjeta dati će živost dok će ostali dekorativni elementi unijeti svježinu i boju u prostor.
Okusi, Ugrizi
Jelovnike prilagodite lokalnoj ponudi hrane. Uvrstite sezonske namirnice koje su najkvalitetnije baš u vrijeme vašeg vjenčanja te na taj način izazovite senzaciju okusa. Male količine hrane servirane u više slijedova ključ je za održavanje energije tijekom lude noći, a kreativan jelovnik koji izlazi izvan uobičajenih očekivanja, uzvanike će dodatno zaintrigirati.

 | Autor: lela design lela design

Photo: lela design

Komentari 0