Moda

Divna, eterična i profinjena: Mohito haljina koja može biti i vjenčanica - za manje od 100 eura

  • Kada čujemo da netko ide birati vjenčanicu ili se sami nalazimo u toj ulozi, na pamet nam odmah padaju saloni s vjenčanicama ili čak dizajneri kod kojih buduća mladenka odlazi odabrati savršenu haljinu za sebe
  • Malokad se sjetimo high street trgovina, a one ponekad kriju prave dragulje koji bez problema mogu funkcionirati kao vjenčanica
  • Upravo takvu haljinu, koju zamišljamo na nekoj predivnoj mladenki, pronašli smo u Mohitu 
  • Pročitaj također: Sve je više domaćih rent-a-dress salona, idealno za sezonu svadbi, a i domaće ih cure biraju za evente

Potraga za idealnom vjenčanicom koja će savršeno pristajati i udovoljiti svim željama mladenke, često nije niti malo laka. Princeza kroj, sirena kroj, srcoliki izrez, v-izrez, s rukavima, bez njih, til, saten, perlice... Ma do sutra bismo mogli nabrajati sve elemente koje je važno uskladiti kako bi neka vjenčanica bila idealna za pojedinu mladenku. Jedan od prilično velikih faktora koji također utječe na odabir određene vjenčanice, zasigurno je i njena cijena. 

Naime, najam ili kupnja vjenčanice u specijaliziranim salonima može se kretati od nekoliko stotina pa sve do nekoliko tisuća eura što može biti prilično velik dio budžeta za svadbu. Osobito ako se radi o manjoj svadbi koja ujedno ima i manji budžet. Srećom, i za smanjenje tog 'troška' postoji odlično rješenje, a to su high street trgovine. Naime, u posljednje vrijeme u high street trgovinama pronalazimo mnoštvo bijelih haljina koje mogu savršeno funkcionirati kao vjenčanice, a cijena im je drastično manja. Ovaj put smo predivnu bijelu haljinu pronašli u Mohitu. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, kratka bijela haljina (sa 64,99 snižena na 49,99 eura)

Ovdje se radi o bijeloj haljini A kroja koja seže do polovice listova te je u potpunosti prekrivena tilom. Gornji dio haljine ima ravni izrez te nas pomalo podsjeća na korzet zbog čega lijepo ističe ključnu kost, a na njega su našiveni kratki rukavići načinjeni od jednog sloja namreškanog tila što ovoj haljini daje baš posebnu dozu romantike. Donji dio je lepršav i napravljen od gustog materijala koji također prekriva til i to u nekoliko slojeva. 

Ovakav tip haljine odlično će pristajati svakom tipu tijela, a to potvrđuje i raspon veličina koji se kreće od XXS pa sve do XL. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, kratka bijela haljina (sa 64,99 snižena na 49,99 eura)

Iako je ova haljina potpuno jednostavna, odnosno na sebi nema perlice, cirkone, posebne izreze i slično, vrlo je efektna i elegantna pa joj nije potrebno gotovo ništa osim para lijepih sandala na visoku petu za koje bi bilo najbolje da su u srebrnim ili bijelim tonovima te ogrlice koja će dodatno naglasiti ključnu kost. 

Kada je riječ o frizuri, uz ovu haljinu će pristajati gotovo svaka pa to ovisi o tvom ukusu i željama. Ako želiš ozbiljniji, elegantniji look, možeš se odlučiti na efektnu punđu, a ako želiš nešto opuštenije, kosu možeš ostaviti spuštenom, na njoj napraviti blage valove, a prva dva pramena staviti iza uha. 

 | Autor: Mohito Mohito Foto: Mohito, kratka bijela haljina (sa 64,99 snižena na 49,99 eura)

Cijena ove haljine zaista je pristupačna, osobito ako na nju gledamo kao na vjenčanicu i iznosi 64,99 eura, ali trenutno se nalazi na popustu pa je sada još niža i iznosi 49,99 eura. 

Photo: Mohito

Komentari 0