Moda
Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze Divan editorijal Spring breeze 1/8 Divan editorijal Spring breeze

Divan editorijal Spring breeze

S proljećem se intenzivno bude i kreativnost i zabavne suradnje poput snimanja editoriala Spring breeze

Snimanje je osmišljeno i održano na poziv Sanje Hajsek s ciljem okupljanja mladih žena poduzetnice, udruživanje snaga i promocija rada svake poduzetnice - Sanja Hajsek, Martina Ivoš, Kristina Kobrehel, Ana Rajner i Antonia Škorić. Obilježile su dolazak proljeća novom kolekcijom haljina, torbi i nakita, a krajnji cilj svakako je bila zabava. Sanja Hajsek stoji iza branda Chic Stvari i za proljeće je u svojoj radionici spremila haljine prepune točkica, boja, volana i mašnica.

 | Autor: Stipo Crnjak Stipo Crnjak Gledajući svoju mamu kako joj šiva razne kreacije, odmah je znala kako će i ona jednog dana šivati svojoj djeci. Iako je po zanimanju magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, oduvijek voli bojati, prepravljati, pretvarati iz starog u novo. Vjetar u leđa dobila je nakon šivanja prve nosive haljine prije 5 godina, kada ju je prijateljica pitala gdje je kupila takvu haljinu. Od tada se posao stalno nadograđuje, a od nedavno radi i na novoj šivaćoj mašini kako bi njezine klijentice imale samo najkvalitetnije haljine,. Iza brenda MIart, osim goleme ljubavi, krije se i dizajnerica torbi MIart Martina Ivoš. Ta ljubav prema torbama s vremenom je prerasla iz hobbya u želju za pokretanjem vlastitog poslovnog projekta, izrade torbi. Uživajući u svakom trenutku provedenom u kreiranju i šivanju, uspjeh s vremenom polako dolazi. Kreirati torbe je zaista izazovan i uzbudljiv proces kojem je krajnji cilj učiniti klijenticu sretnom - jer sretna i zadovoljna klijentica je kruna onog što radi. Kvaliteta proizvoda je ono čemu teži, a modni detalji su ono što torbe uvijek iznova čine zanimljivim. Tako u kolekciji koja je pripremljena za proljeće dolaze do izražaja cvjetni uzorci koji su nezaobilazan zaštitni znak proljeća, te printevi koji su zabavni i privlače pažnju.

Cijeli editorial nosi ime kao i Martinina kolekcija torbi, a to je Spring breeze. Za make up se pobrinula Kristina Kobrehel (Twin-me up) dozivajući proljeće i buđenje cvijeća koristeći nježne ružičaste tonove. Odmak od posla u nastavi i doktorskog studija, pronalazi u šminkanju. Pseudonim Twin-me inspiriran je onim što makeup čini, a to je pretvaranje jednog platna, tj. lica u jedan potpuno drugi osjećaj, izgled, kontekst.

 | Autor: Stipo Crnjak Stipo Crnjak “Taj osjećaj stvaranja je ono što me veseli i ispunjava.” Predosjećaj kako će ružičasta biti boja proljeća, nije prevario. Da je valovita kosa i ove sezone neizostavan dio staylinga tvrdi frizerka Ana Rajner dodajući da će i ove sezone uz valove prevladavati i pletenice. Ljubav prema kosi rodila se još u djetinjstvu i Ana se ovim poslov bavi od kad zna za sebe, a ne može se niti zamisliti u nečem drugom. Zdrava i sjajna kosa su ono što želi vidjeti na svima. Kako radi u struci već 16 godina, nakon nekoliko salon, odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i otvoriti vlastiti salon stvoriti malu oazu uživanja za dame i gospodu. Kako bi styling bio kompletan, pobrinuo se brend Nakit Amarin. Iza ovog elegantnog nakita stoji Antonia Škorić, studentica novinarstva koja nakit izrađuje već treću godinu zaredom.

 | Autor: Stipo Crnjak Stipo Crnjak Oduvijek voli nešto stvarati svojim rukama i iz ničega stvoriti nešto. Antonia kaže kako sve što je potrebno za uspjeh su vjera u sebe i ljubav prema onome što radite. Kreativnost joj je nešto kao ispušni ventil, voli, stvarati, obožava raditi nakit i njime uveseljava djevojke i žene. Snimanje Spring breeze editoriala održano je u sesvetskoj slastičarnici Sendwičeraj gdje se stayling odlično uklopio u shabby chic decor slastičarnice. Za fotografiranje je bio zadužen zagrebački fotograf Stipo Crnjak koji je svojim vještim okom i objektivom uhvatio ove zanimljive detalje rada Sanje, Martine, Kristine, Ane i Antonie. “Spring breeze” editorial još je jedan podsjetnik kako je zdrava konkurencija dobra i poticajna te udruživanje snaga rezultira, osim dobrom zabavom, i odličnim finalnim proizvodom. U ovom slučaju editorialom. Veselimo se ponovnom okupljanju na novim poslovnim izazovima!

Photo: Stipo Crnjak

Komentari 0