Moda

Detalje nagradne igre u kojoj možete osvojiti skutere potražite u novom Budi.IN-u

U sutrašnjem broju ne propustite veliku nagradnu igru i osvojite Kymco skutere. Jednu modnu temu posvetili smo hit cipelama sezone - modelima na vezanje.

Najpopularnije su balerinke s tankim vezicama koje im daju elegantnu notu. Mnogim trendsetericama koje nisu ljubiteljice (neudobnih) visokih potpetica, laknulo je što su ove sezone ravne cipele doživjele svoj preporod. Osim što su vezice na cipelama potrebne da bismo ih ove sezone zvali najpopularnijm cipelama proljeća i materijal je presudan. Najčešće je to brušena koža koja nas vraća u lude sedamdesete, a block pete u šezdesete.

 | Autor: Rex Rex

Ljubiteljice romantike ovaj broj doći će na svoje jer mogu pročitati sve o popularnim Self-Portrait haljinama. Posebna ne samo dizajnom, već i samim tehnikama izrade, nakon dugo vremena ova haljina bila je dašak osvježenja na sceni kada se Daša Žukova na vjenčanju Pierrea Caisraghija pojavila u prozračnoj čipkastoj haljini. Ostalo je, kako kažu, povijest...

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Osim toga, sutra potražite još malo modnog štiva o bomber jaknama koje su definitivne kraljice trendova ovog proljeća, a donosimo i prijedlog za styling. U novom broju pročitajte sve i o uljima koja su se vratila na velika vrata, a najbolji su izbor za kožu i kosu, posebno inovativna - suha ulja. Ove subote s nama otputujte u Zambiju i Bocvanu. Ernest Hemingway je napisao da nije bilo jutra u Africi kad se probudio a da nije bio sretan.

 | Autor: IKEA IKEA

Rubriku interijeri ovaj tjedan posvetili smo tepisima i donosimo vam izbor najboljih, a za kraj pročitajte i tri recepta za tropsko voće opojne arome - mango.

Pogledajte i kako je bilo na snimanju naslovnice s Tihanom Kovačić...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0