Moda

Desigual torbe – najbolji izbor za žene koje se žele istaknuti

Volite modu i pratite modne trendove, ali jednostavno ne želite izgledati kao i svi ostali? Potpuno vas razumijemo – individualnost je vrlina koja se posebno cijeni. Kako bismo vam pomogli, prikupili smo nekoliko odličnih savjeta zašto trebate odabrati torbu ovog popularnog španjolskog modnog brenda i kako će vam ona pomoći da se istaknete u masi, a istovremeno budete usklađeni s najnovijim modnim trendovima. Stoga, krenimo!

Desigual – svoj od prvog dana

Dizaner Thomas Meyer pokrenuo je modnu marku Desigual sada već davne 1984. godine u dijelu Barcelone El Raval. Upravo je ovdje dizajnirao jaknu od trapera koja se danas smatra jednim od prvih upcycled proizvoda u modnoj industriji. Desigual inače na španjolskom znači različit, tj., drugačiji i upravo je to ono po čemu ovaj brend želi biti poseban – jednostavno biti drugačiji od svih ostalih. I, moramo priznati, mislimo da im to jako dobro ide.

Desigual torbe – moderne, a posebne

Ako počnete pretraživati Desigual torbe online tada ćete vidjeti da su dostupne u zaista širokom spektru različitih modela među kojima ćete sigurno vrlo jednostavno pronaći barem jednu koja će vam se posebno svidjeti. Upravo je ovdje naglasak na „barem jednu“, jer, zahvaljujući činjenici da se modeli međusobno značajno razlikuju, teško ćete pronaći samo jednu koja će se savršeno uklapati u vaš modni stil. Od jednobojnih i jednostavnih modela do onih u više boja ili sa zanimljivim printom, Desigual nudi nešto za svačiji ukus.

Desigual torbe sigurno će se svidjeti svima onima koji vole eksperimentirati i igrati se s modom, svima onima koji vole osmišljavati neobične i zanimljive modne kombinacije.

 | Autor:

S druge pak strane, ove će se torbe sigurno svidjeti i svim zaljubljenicama u minimalistički modni stil. Iako se možda na prvi pogled to ne čini tako, i Desigual u svojoj bogatoj ponudi ima poneki minimalistički komad koji će se s posebnom lakoćom uklopiti u takav modni stil.

Naravno, svi oni koji vole statement komade koji će jednostavno istaknuti njihove modne kombinacije, zasigurno će odabrati nešto iz Desigual kolekcije jer će im ta jedinstvena torba upravo to predstavljati: istinski statement komad koji će svakoj, pa i onoj najjednostavnijoj, modnoj kombinaciji dati pečat posebnosti.

Nikada neće postati nezanimljive

Ako se pitate koja je još prednost Desigual torbica nad drugim brendovima, onda je to zasigurno nezamjenjivost. Dok modni trendovi dolaze i odlaze, jedinstveni komadi s lakoćom ostaju na modnom tronu zahvaljujući svojoj unikatnosti.

Nosive cijele godine

Na kraju, ove torbice ćete s lakoćom moći nositi tijekom cijele godine jer se zaista jednostavno uklapaju u brojne modne kombinacije. Topla jakna, šal, kapa i rukavice te Desigual torba čine odličan outfit za hladne zimske dane. Isto tako, ovu torbicu možete ubaciti i u svoj ljetni outfit: šešir širokog oboda, sunčane naočale i torbica. Naravno, nikako nemojte zaboraviti na ljetnu obuću, a čiji bogat izbor možete istražiti na https://ecipele.hr/c/zenske/sandale-i-natikace/brand:skechers.

Photo: None

Komentari 0