Moda

Dejan Lovren ima novi modni brend - opet!

Naš uspješni nogometaš i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren lansirao je novi lifestyle modni brend - izgleda li obećavajuće?

Dejan Lovren ozbiljno je odlučio kako je 2018. njegova godina, jer svestranom igraču engleskog Liverpoola trenutno baš sve ide od ruke! Osim što ga 26. svibnja čeka finale Lige prvaka te ubrzo nakon toga i reprezentativni nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Dejan se ove godine bacio i u turizam otvorivši luksuzni hotel Joel u Novalji na Pagu, a sada saznajemo da se vraća i u modni svijet.

Naime, prije više od 5 godina, Dejan Lovren zajedno s najboljim prijateljem i vjenčanim kumom, Lovrom Krčarom pokrenuo je brend Russell Brown, čije su hoodie majice sa simpatičnom sovom uskoro postale mega popularan komad. Međutim, ni tri godine kasnije - brend u potpunosti i bez objašnjena nestaje s tržišta, web stranica se gasi, a nogometaš se nikad javno nije izjasnio što se dogodilo s njegovom modnom markom. Prema komentarima na društvenim mrežama dalo se naslutiti kako je došlo do problema između dvojice prijatelja te kako je njihova poslovna suradnja zbog privatnih problema tako naglo završena.

Slučajno ili ne, Dejan je prije dva tjedna na svom službenom Instagram profilu objavio prvi i posljednji komentar na situaciju s Russellom Brownom, a nekoliko dana kasnije krenuo s teaserima i najavama za novi modni brend - Rock Filius. Za sada je Rock Filius još uvijek obavijen velom tajne, a sve što znamo jest da u web prodaju kreće u lipnju te da će u ponudi biti odjeća za žene, muškarce, ali i klince! 

 

Objavu dijeli Rock Filius (@rockfilius)

Novi lifestyle modni brend iza kojeg stoji hrvatski reprezentativac već je izbacio i kratku kampanju u kojoj smo vidjeli jedno poznato lice, plesačicu Martinu Vuletić. Prema prvim fotografijama čini se kako će glavni komadi Rock Filius brenda biti t-shirt majice s printom, a one za klince i klinceze već su oduševile Dejanove fanove!

 

Objavu dijeli Rock Filius (@rockfilius)

U svakom slučaju, počinje jedna nova hrvatska modna priča i instinkt nam govori da bi mogla biti jako dobra...

Photo: Rock Filius

Komentari 0