Moda 31. listopada 2012.

Dobitnice Guerlain ruževa za usne!

Budi.IN vam daruje pet vrhunskih ruževa Guerlain Rouge G L'Extrait u nijansi po izboru.

Odaberite nijansu ruža koju želite: M06 Avarice (bež), M25 Colère (crvena), M27 Luxure (oker smeđa), M41 Envie (narančasta), M65 Paresse (ružičasta), M69 Orgueil (nijansa šljive) ili M71 Gourmandise (nijansa brusnice).

Dobitnice Guerlain Roge G L'Extrait ruževa su:

  • malamama, Ines Francic
  • andreav, Andrea Valjak
  • Mojeoci, Pamela Perkovic
  • nikiJ, Nika Jurkić
  • portia.merchant, Karolina Kipson

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviještene putem e-maila koji ste ostavile prilikom registracije na portal.

Guerlain Rouge G L'Extrait (tekući mat ruž, odlična postojanost)

 | Autor:

Tubica čistih emocija

Sve počinje predmetom. Tako lijep, tako osobit, tako Guerlain. Rouge G pakiranje je prezentirano u izduženijoj verziji koja skriva ovu tekuću teksturu. Povucite i klik… i promatrajte kako se poznato duplo ogledalce graciozno otvara. Tada jednostavno odvrtite čep i nanesite lako i elegantno s praktičnim aplikatorom.

Izuzetna formula

Tekuća tekstura nježno klizi preko usnica. Od prvog poteza se intenzivna boja stapa s osmijehom i postaje jedno sa svakom ženom. Boja postaje mat za nekoliko trenutaka i otkriva svoje veličanstvene kvalitete. Neljepljiva i neisušujuća, ova bogata tekstura je ostvareni san i ostaje tako satima. Formula koja pomlađuje i izglađuje i djeluje iz dana u dan.

Što biste još mogli tražiti? Sastojci koji pomlađuju, zvijezde Rouge-a G su se vratili: hijaluronska kiselina koja izglađuje i čini usnice punijima i tigrova trava, ili Centella asiatica, poznata po stimulaciji sinteze kolagena i poticanju procesa učvršćivanja*. Guggul smola, koja se koristi u ajurvedskoj medicini, odabrana je zbog izglađujućeg djelovanja. Sa svim time na umu, nećete moći bez ovog proizvoda...

*In vitro testovi na sastojcima

Komentari 0