Moda 22. kolovoza 2012.

Dobitnici dizajnerskog namještaja by Ana Tevšić!

1/11

Budi.IN vam daruje dizajnerske komade namještaja s potpisom Ane Tevšić.

Hvala vam na izvrsnim komentarima! Doista je bilo teško odlučiti koja tri komentara će biti nagrađena jer ima mnogo onih koji su zaslužili nagrade. Nakon puno razmišljanja, odlučili smo nagraditi sljedeća 3 komentara:

Korisničko ime: Orange
Korisnica: Đana Kuzmanić, Split
Nagrada: Chew on this! vješalica

Moja spavaća soba
Hm...moja spavaća soba po želji?
Osrednja veličina. Veći bračni krevet po sredini. Neki ''starinski'' dizajn - rustikalno nešto, a opet ne pretjerano tako da se može uklopiti i sa nekim modernijim namještajem u sobi, bitno je da je udobaaan !!
Noćni ormarić koji bi trebao biti nadohvat ruke i jako urban i otkačen, ali u kombinaciji , istoj boji sa krevetom.
Na njemu bi bila lampa na dodir. Knjige. Naočale. ;) Idemo dalje! Moja soba bi trebala imati osrednji prozor koji gleda na neki vrt , park ili planinu. Na prozoru bi bile narančaste zavjese jer ooooobožavam kad Sunce obasja sobu kroz narančaste zavjese. Ispod zavjese bi bile roletice od trstike ili sličnog materijala. Ormar bi bio u skladu sa ostalim namještajem i da ne zauzima previše prostora. Pokraj kreveta bi njegdje bila i nekakva kul fotelja. Luster otkačene boje i otkačenog oblika. U sve to kombinirala bi bambus u nekoj Afričkoj vazi, starinsku vetrinu sa velikim ogledalom na kojem bi bila kozmetika, parfemi... Na jednom od zidova bile bi van Goghove slike. Ne previše. Dale bi se uklopiti i neke svijećice ili aroma lampa. - A Chew On This! vješalica bi definitivno bila osvježenje i dašak modernosti i kreativne inovacije i znak moje bujne mašte! 

Korisničko ime: Lanna1002
Korisnica: Lana Horvat, Sisak
Nagrada: Chew on this! vješalica

' Chew on this!' vješalice su me oduševile na prvi pogled i odmah mi je proradila mašta...Naime prošli tjedan sam preuredila svoju studentsku sobu, zidovi su 1crveni, 1sivi i 2bijela, a namještaj se uklapa uz zidove (crveni ormari i krevet). Pošto obožavam putovati dekoracija je u stilu mojih putovanja; vrata koja su još u izradi izgledaju kao telefonska govornica u Londonu, 3 male crne police kao Eiffelov toranj (3 etaže i na njima ručno oslikane kutijice sa motivima iz Pariza i suveniri koje sam tamo jednom prilikom kupila). Nabavila sam sivi tepih i bijele moderne zavjese sa sivim spiralama,a luster je papirnati bijeli. Sivi zid mi je još skroz prazan i mislim kako bi mi se ove vješalice savršeno uklopile i upotpunile izgled moje nove sobe i tako bi moja soba bila meni savršena. :)

Korisničko ime: LilyAnne
Korisnica: Ljiljana Ban, Šibenik
Nagrada: Crooked stolić (nijansa Traffic red)

Već godinama traje taj moj proces uređivanja gnijezda. I više manje sve je gotovo osim spavaće sobe. Trenutno je žarko žuta i nakon 10 minuta mi unosi nervozu ;) Kako je ostatak stana bijel tako bih tu misao vodilju zadržala i u zadnjoj neuređenoj prostoriji. Bez puno kompliciranja...bijeli zidovi i namještaj neutralne nijanse. Veliki francuski prozor sa laganim zavjesama koje lepršaju kad mi vjetar donese miris borove šume koja je iza zgrade :) I baš se maloprije tipkam sa prijateljem i kažem mu kako bih čak uzela crveni stolić a on mi govori kako meni i treba nešto dramatično :)
I tako ja želim stolić u nijansi Traffic red. Zato što će "lošija" polovica biti oduševljen kad ga vidi, zato što će ekološki osviješteni prijatelji biti zadovoljni kad čuju da nema otpadnog materijala prilikom proizvodnje, zato što želim da Ana i meni daruje tu malu dozu boje i veselja koja je svima potrebna :) 

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju. Dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obaviješteni putem e-maila.

 | Autor:

Chew On This! je zidna vješalica, statement komad u stanu za svaku ženu. Zamišljena je tako da sakrije naše neuredne navike ostavljanja robe po kući tako da šalje ogromnu pusu i doslovno žvače našu odjeću. Chew On This! se voli pokazivati i to ne krije.

 | Autor:

Crooked stolić je eko stolić koji u procesu proizvodnje nema otpadnog materijala, što mu omogućavaju kosine na nogama. Uvrnuti stolić koji se može odabrati u bilo kojoj boji je za sve nas koji volimo zanimljive detalje u stanu. Neprimjetan, a opet željan pažnje - Crooked se moze uklopiti u svačiji dom. U kojim nijansama je stolić dostupan pogledajte ovdje.

Posjetite web ili Facebook stranicu Ane Tevšić!

Komentari 0