Moda 0 prikaza 19. rujna 2012.

Dobitnici biografije slavne Adele!

Budi.IN će nagraditi troje čitatelja biografijom jedne od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda - Adele.

Sretne dobitnice biografije pjevačice Adele su:

  • cuncinus, Selma Aganagić-Gabela, Sarajevo
  • nana26, Ivana Kovačević, Dubrovnik
  • Eenaya, Ena Dujak, Slatina

Čestitamo dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit će obaviještene putem e-maila.

"Adele: Biografija" - Chas Newkey Burden

 | Autor: Osebujan glas, brojni hitovi i ranjiva osobnost priskrbile su Adele veliku popularnost, ali i priznanja publike i kritike, kao i njezinih kolega glazbenika. Osvojila je vrhove top lista i brojne nagrade, dosegla milijunske naklade sa svojim izdanjima, rasprodala koncerte i turneje, te postala idol i uzor ljudima, pogotovo mladima, diljem svijeta. No, tko je ona zapravo? Koja je istina o njezinom životu koji je toliko utjecao na njezine pjesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri?

Ova knjiga prati njezinu priču od djetinjstva u Londonu gdje je počela pjevati sa samo 4 godine, životnih uspona i padova, pa sve do ugovora sa izdavačkom kućom, prvih albuma i velikog globalnog uspjeha.

Ovo je prva i najprodavanija biografija jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice, djevojke iz susjedstva koja je osupnula svijet glasom, pjesmama, izvedbom, prkoseći pravilima šoubiznisa. Nakon dva albuma “19” i “21” Adele je pošlo za rukom ono o čemu mnogi izvođači sanjaju, osvojiti svijet pjesmama, u konzumerističkom sistemu ne biti one hit wonderom, nego izrasti u pjevačicu o kojoj se, već nakon nekoliko godina trajanja na sceni, govori kao o evergreenu. Njezinu interesantnu životnu priču predočio je Chas Newkey Burden, poznati britanski novinar i publicist, autor niza biografija slavnih.

” Adele: Biografija” potpuni je portret genijalnog talenta i inspirirajuće beskompromisne mlade žene koja je osvojila svijet.

Biografiju pjevačice možete kupiti ovdje, ili u posebnoj ponudi zajedno s njenim hit albumom "21" ovdje.

Komentari 0