Moda 28. studenoga 2012.

Dobitnici 5 parfema MORE by Demi Moore!

Budi.IN i Oriflame daruju petero čitatelja hit parfemima MORE by Demi Moore.

Dobitnici:

  • ryce, Mateja Sertić
  • never.back.down, Vilim Duganić
  • JOSIE, Josipa Maričić
  • imalaric, Iva Malaric
  • malibonsai, Ivana Pavelić

Čestitamo sretnim dobitnicima koji će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni putem e-maila kojeg su ostavili prilikom registracije.

Demi Moore linija u novoj ponudi za Oriflame

Švedska kozmetička kuća Oriflame kozmetika ostvarila je suradnju s poznatom holivudskom glumicom Demi Moore, a kao rezultat nastala je nova ekskluzivna linija MORE by Demi, dostupna u ponudi novog kataloga.

 | Autor: „Demi Moore je poznata glumica i ikona stila diljem svijeta. Njezina neprocjenjiva ljepota inspiracija je mnogim ženama danas. Ona je utjelovljenje jake uspješne žene i savršeno se uklapa u filozofiju Oriflame-a.“, izjavili su iz kompanije prilikom predstavljanja nove linije.

Novu kolekciju predstavlja orijentalno-cvjetni miris More by Demi parfemska voda – zavodljiva mješavina tahićanskog ylang ylanga, elegantnig jasmina i tople sandalovine, koja dočarava glamur i sofisticiranost Demi Moore.

Osim parfemske vode, kolekcija sadrži i set proizvoda za baršunastu njegu i sjaj kose i tijela, a u njemu se nalaze: MORE maslac za tijelo 200 ml, MORE krema za tuširanje 200 ml i MORE sprej za sjaj kose, 150 ml.

Za potpuno glamurozan stil Demi Moore u Oriflame-ovoj kolekciji predstavlja i modernu crnu torbu MORE, u imitaciji kože i sa zlatnim detaljima.

Svoje oduševljenje kampanjom Demi je objasnila: „Oriflame nudi visoko kvalitetne i luksuzne proizvode, koji su lako dostupni modernim ženama današnjice. Sviđa mi se činjenica da je Oriflame strastveni brand koji osnažuje žene diljem svijeta.“

Komentari 0