Moda

Danas možeš osvojiti roza torbicu i poklon bon od 300 kuna koje ti poklanja Deichmann!

  • Kažu da je za sreću potrebno malo, no mi ti tijekom našeg Christmiss adventskog darivanja želimo puuuno više!
  • Sve do Božića imala si priliku sudjelovati u našim dnevnim darivanjima na miss7 profilu na Instagramu, a za sam kraj Christmissa pripremili smo još jedan genijalan poklon
  • Danas ti Deichmann i miss7 poklanjaju preslatku ružičastu torbicu i poklon bon u vrijednosti od 300 kuna!

Još je vrlo malo ostalo do božićnih i novogodišnjih blagdana i svih tih glamuroznih zabava koje oni sa sobom donose. Sada je idealno vrijeme da svoju garderobu začiniš s novim modnim dodacima i na idućem partyju ili dočeku Nove godine zablistaš punim sjajem.

Baš zato ovaj poklon koji je za tebe pripremio Deichmann stiže u pravi trenutak. Jednu čitateljicu nagradit ćemo romantičnom večernjom torbicom ružičaste boje sa srebrnim detaljima, a kako bi upotpunila svoj svečani stajling novim cipelama, u torbici se nalazi i poklon bon od 300 kuna koji je moguće iskoristiti u bilo kojoj Deichmann poslovnici u Hrvatskoj.

Obzirom na široki izbor obuće za sve dobne skupine, odličan omjer cijene i kvalitete te aktualne modne trendove na policama, uopće ne sumnjamo da ćeš u Deichmannu brzo pronaći nešto za sebe i dobro iskoristiti poklon bon.

Doček nove godine još je slađi ako znamo da u nju ulazimo s novom torbicom i cipelama, zar ne? A kako bi i tvoj doček bio sladak, predlažemo ti da se uključiš u naš nagradni natječaj tako što ćeš posjetiti miss7 na Instagramu gdje se trenutno odvija Christmiss darivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miss7 (@miss7.hr)

Nakon što pronađeš sliku Deichmann torbice i poklon bona, trebaš samo odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @deichmann_adria, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu.

Nakon toga se slobodno zavali u svoj naslonjač i pričekaj proglašenje dobitnika. I ne zaboravi podijeliti objavu s frendicama kako bi i one imale šansu osvojiti nagradu.

Igramo se do subote, 24. prosinca 2022. u 12 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0