Moda

Dakle, Minnie Mouse uši su novi modni dodatak

Disney junaci vječna su inspiracija čak i modi. Nakon cijelih kolekcija inspiriranih princezama, poput Belle iz Ljepotice i zvijeri ili Jasmine iz Aladina, vratili smo se Minnie, nosimo njezine uši s mašnicom!

Preslatke šljokičaste uši koje se nose kao rajf na ušima su hit Instagrama vjerovala ili ne! U predivnim i hit bojama rose gold i baby blue, ove Minnie uši su doista dodatak koji ćemo rado nositi na svim događajima koji uključuju malo eklektične i pomaknute dodatke. Dakle, znamo što ćemo vidjeti na cool glazbenim festivalima diljem svijeta. Kako su ove uši postale viralni hit? Tako što je mlada blogerica Chelsea Watson, koja je svoj Instagram profil u potpunosti posvetila Disney merchu, objavila sliku na kojoj je ruka koja drži taj rajf. Naravno, gdje drugdje nego u Disneylandu. 

 

A post shared by Chelsea Watson (@styledbymagic) on

Odmah je dobila hrpu komentara, i upita za ovaj rajf koji će uskoro biti rasprodan. Ovo su informacije s kojima raspolažemo za sad: rajf je dio nove Disney kolekcije, a mogu se nabaviti preko web shopa ili pak na frekventnim Disney lokacijama po svijetu - trgovinama i zabavnim parkovima. Minnie Mouse dekorativni rajf su pripadnice Instagram generacije odmah prigrlile. Naime, osim djevojke koja ih je proslavila, i druge influencerice su ih kupile. Uši su viđene i na mladoj glazbenici Sabini Carpenter, koja je odabrala ružičaste, a njezina prijateljica plave Minnie Mouse uši. Sigurne smo, i mi ih nabavljamo!

Photo: Instagram

Komentari 0