Moda 38 prikaza 13. travnja 2014.

Dajana Bartolić - Rock'n'Roll Fairytale

Privatno.

Možda je kratko na blogerskoj sceni, no modni blog Rock'n'Roll fairytale Dajane Bartolić pozornost plijeni njenim istančanim stilom u kojem ova ljubiteljica mode kombinira trendovske i bezvremenske komade.

Kad si otvorila blog i zašto?
Blog sam otvorila prije otprilike 18 mjeseci. Kako se bližio završetak mog studija, vremena sam imala sve više, a učenja i obaveza sve manje i odlučila sam ispuniti vrijeme s nečim što volim i što će mi biti kreativni ispušni ventil.

Kako bi opisala svoj stil?
Uvijek kažem da je moja omiljena vrsta glazbe - rock, moj najveći utjecaj (što objašnjava i naslov moga bloga). Također volim klasiku, boho chic i kombinaciju svo troje. Obično nosim nešto što odražava kako se osjećam taj dan. Jako me privlači kombinacija suprotnosti i obožavam utjecaj arhitekture u modi i stroge linije.

Koji su tvoji omiljeni komadi i zašto?
Ne bih rekla da imam omiljeni komad, ali obožavam crnu boju. Zemljani tonovi su mi najdraža paleta pri izboru odjeće.

Koliko ti se život i stil promijenio otkako vodiš blog?
Zbog bloga sam dobila puno prilika u nekakvom poslovnom smislu i otvorila su mi se mnoga vrata. Trenutno uz blog pišem za jedan grčki modni portal i odradila sam par styling poslova.

Tko ti je modni uzor ili kome se diviš i zašto?
Christine Centenera . Osim činjenice da je vrlo sposobna žena koja je uspjela raditi i živjeti od onoga što voli, njezin stil je za mene modna nirvana i odražava upravo ono što sam navela da obožavam; stroge linije, utjecaj arhitekture i zemljane tonove.

Što misliš o modnim trendovima i u kolikoj mjeri ih pratiš?
Modni su trendovi neizbježni i volim baciti pogled na aktualnosti iz svijeta mode, a i zbog bloga ipak popratim što se zbiva, no nisam rob trendovima.  Ako u tom svom istraživanju vidim nešto što me privuče, ubaciti ću u garderobu, ali prvenstveno zato što mi se svidjelo.

Što je najvažnije za dobar blog? Koji je tvoj savjet za djevojke koje žele pokrenuti modni blog?
Nemojte se bojati i ne treba vas biti briga što drugi ljudi misle. Eksperimentirajte. Budite kreativni i, prije svega, uživajte.  Vjerujem da se osobni stil uvijek razvija i mijenja i vođenjem bloga imat ćete mali kolaž vaše modne evolucije.

Dajanin blog redovito pratite na Rock'n'Roll Fairytale.blogspot.com.

Komentari 0