Moda
Čudan trend iz Asosa: Biste li nosili dinosaurski rep? Čudan trend iz Asosa: Biste li nosili dinosaurski rep? Čudan trend iz Asosa: Biste li nosili dinosaurski rep? Čudan trend iz Asosa: Biste li nosili dinosaurski rep?

Čudan trend iz Asosa: Biste li nosili dinosaurski rep?

Online trgovina začudila je kupce neobičnom ponudom, no ovo čak i nije prvi put da su ljudi zbunjeni Asosovim asortimanom

Izgleda da su dinosauri trenutno jako popularni u modi, bar ako je suditi prema punudi u Asosu. Online trgovina u svoju ponudu je uvrstila repove ovih prapovijesnih životinja, koje očito pokušavaju pogurati kao nove it modne dodatke. Boje repova variraju od jarko zelene do crne, a navodno idu uz bilo koji outfit te su savršen festivalski modni dodatak. A da ne spominjemo da je to i odličan način da oslobodite životinju u sebi.

 | Autor: asos asos

Ako niste ljubitelj dinosaura, u ponudi su i repovi drugih životinja, poput vuka, leoparda i lisice, a koliko god neobičan i smiješan bio ovaj "trend", činjanica je da je jedan od repova sa stranice potpuno rasprodan.

 | Autor: asos asos

Asos je svojom čudnom ponudom zbunio mnoge kupce, koji su se na društvenim mrežama zapitali zašto bi im ikada u životu zatrebao dinosaurski rep.

 

No ovo nije prvi put da Asosov asortiman buni kupce. Stranica Buzzfeed prije dvije je godine napravila cijelu listu najluđih stvari koje su se prodavale na web stranici. Neki od naših favorita definitivno su odijelo u obliku božićnog drvca, srcolike sunčane naočale koje prekrivaju gotovo cijelo lice te naočale u obliku ljudskih dlanova, koje je toliko teško objasniti i najbolje je da ih pogledate sami u nastavku.

 

 

 

 

A ako ste baš vi jedna od osoba koja je oduvijek sanjala o repu ili možda već planirate kostim za Noć vještica, u galeriji pogledajte čije još sve repove nudi Asos.

Photo: asos

Komentari 0