Moda

Crveno, što volim crveno! Strastvena boja ljubavi

Naša Dubravka ovaj tjedan piše o strastvenoj crvenoj u koju se zaljubila još od Crvenkapice, a danas se u njoj osjeća divno

Kad smo bili klinci, Crvenkapica je bila hit, kakva Frozen, Elze i druge napirlitane princeze... Ova je bila skromna, nosila bakici hranu, ali je zato imala super plašt. Barem se meni činio posebnim - jarka crvena boja, kapuljača, širok, sve pet. I danas mi je crvena fetiš, nekako mi je apsolutna u svojoj ljepoti i jednostavnosti.

 | Autor: arhiva arhiva Osim u šminki, crvena ima posebno mjesto i u garderobi: boja koja privlači pozornost i podiže energiju sasvim je opravdano na lifestyle tronu. Čak joj pripisuju jačanje pulsa i podizanje adrenalina. Sjetimo se samo toreadora - ma zapravo siroti bik ne vidi boje, sve je to napravljeno za ljude. Čak i ako ne želite neke vruće odjevne predmete, definitivno predlažem predivne modne dodatke. Na njima mnogi dizajneri istražuju granice svoje kreativnosti pa ova kraljica ima niz impresivnih tonova. No uskoro se priklanjamo zagasitoj tamnijoj strani jer kako se približavaju hladniji dani, tako hit nijanse prelaze na zasjenjenu stranu ulice.

 | Autor: arhiva arhiva I usprkos tomu uvijek ćemo na policama dućana naći onu jaču crvenu jer ona je apsolut i ljubav većine modnih dizajnera - spašava nas u nekim važnim prigodama, čini nas tako seksi. Super izgleda uz crnu, futuristički uz plavu, zabavno u kombinaciji s narančastom ili fuksijom. Neki je zovu klasičarkom - crvene salonke su obvezne baš kao i crne, dok je mala torbica s lancem odličan izbor za svaki dan. Silueta svakako dobiva na zavodljivosti, a s time je i osjećaj bolji.

Photo: arhiva

Komentari 0