Moda 29. kolovoza 2013.

Crvena haljina za crveni tepih

Guliver Image/Getty Images.

Ponovno je u centru pažnje red carpet Venecijanskog filmskog festivala, a glavne zvijezde prve večeri bili su Sandra Bullock i George Clooney koji su se crvenim tepihom prošetali na premijeri filma 'Gravity'.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Za tu prigodu popularna glumica je odabrala upadljivu crvenu haljinu koju je kombinirala uz crne modne dodatke. Haljina s potpisom modne kuće J. Mendel pozornost plijeni ne toliko svojom bojom koliko svojim središnjim dijelom oko kojeg se događa sva stilska igra. Naime, od struka prema grudima, ali i naniže haljina se proteže u velike nabore. Dok je stražnji dio dug, prednji je kraći te pruža dozu seksipila.

Haljina kao takva odličan je odabir za ovakve prigode, no Sandra je pogriješila s odabirom modnih dodataka. Crvena boja rijetko kad pristaje na kolorističku konkurenciju te obožava decentnije boje pored kojih ostaje u prvom planu. Crno-crvena kombinacija teško se nosi, pogotovo kad je večernja haljina za crveni tepihu u pitanju. Grube crne sandale previše privlače pozornost na stopala, a debeli remen reže u zglobu zbog kojih je efekt dugih nogu srezan.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Njen kolega George Clooney odlučio se za dobru staru mušku klasiku te je igrao na sigurno u crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj leptir mašni. No, voljeli bi George vidjeti u hlačama koje su skraćene za pokoji centimetar te nešto uže na listovima.

Komentari 0