Moda
1/15

Crno-bijelo izdanje Mile Elegović

U četvrtak 09. Listopada u centru Zagreba, točnije u Frankopanskoj 6, otvorena je trgovina ekskluzivnog modnog brenda Klara Cadieux, a taj event nisu prepustila brojne poznate Hrvatice. Među posjetiteljima se istkanula glumica Mila Elegović koja je odabrala crno-bijelu kombinaciju.

Mila se odlučila za romantično-rokerski styling u kojem dominira elegantna bijela haljina ravnog kroja s istaknutom kragnom iste boje. Dašak rocka glumica je dodala uz crnu kožnu jaknu, crni lak na noktima i nanizanim tankim narukvicama.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Smokey eyes izvrsno pristaje uz ovaj look, a puno više bi došao do izražaja uz podignutu frizuru, visoki konjski rep ili nemarnu punđu. Mila se odlučila za neutralne cipele boje kože. Neke rokerske gležnjače odlično bi zaokružile styling.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Osim Mile, otvaranje nove trgovine, posjetile su i njena kolegica Bojana Gregorić Vejzović, novinarka Ana Miščević i Barbara Nola.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL Za one koji ne znaju, brend Klara Cadieux donosi ekskluzivnu odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala, a cjelokupna kolekcija proizvodi se isključivo u hrvatskim tvornicama. Materijali za proizvodnju elegantnih krojeva, namijenjeni poslovnim ženama, nabavljaju se u Italiji, Francuskoj i Engleskoj.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio na otvorenju trgovine…

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0