Moda

Crno-bijeli styling Taylor Swift

Popularna pjevačica Taylor Swift pokazala je kako se može izgledati zanosno i nakon posjeta teretani. U ponedjeljak 21. srpnja viđena je kako napušta teretanu u New Yorku, a ujedno je oduševila svojim jednostavnim ležernim stylingom.

Crno-bijela kombinacija boja uvijek je dobar odabir s kojim se ne može pogriješiti, kako za večernje, tako i za dnevne prilike.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Taylor se odlučila za kombinaciju vrućih crnih hlačica visokog struka koje je uskladila s jednostavnom bijelom majicom debljih naramenica koja asocira na potkošulju. Majicu je ugurala u hlače čime je dodala dozu ležernosti stylingu, dok su crne gležnjače i Dolce & Gabbana torba dali notu prave elegancije. Prava točka na i bio je crni šeširić čiji je model vrlo popularan u posljednje vrijeme.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Frizura je bila prilagođena šeširiću, a lice su zaokružile šiške, dok je make up bio u klasičnom Taylor stilu. Oči istaknute pomoću crne olovke i tuša i crveni ruž već su svojevrstan potpis mlade pjevačice, iako je ovakva šminka malo pretjerana za posjetu teretani. 

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0