Moda
1/11

Crno-bijeli Oscari: Za eleganciju nisu potrebne boje

Zvijezde znaju da u crnom i bijelom nikada ne mogu pogriješiti...

U šarenilu raskošnih toaleta kojih smo se nagledali na dodjeli Oscara i Vanity Fair after partyju, posebno su se istakle dvije ne boje - crna i bijela. Izgleda da se mnogo celebrityja ove godine odlučilo igrati na sigurno u klasičnim crnim i bijelim kombinacijama, a za većinu je baš to bio pun pogodak.  Posebno nas je oduševila Jennifer Lawrence koja je pokazala čak dav zapanjujuća crna izdanja u jednoj večeri. Na dodjeli Oscara zablistala je u crnoj Dior haljini s čipkom, a za after party odabrala je izazovniji look -  usku maxi suknju s visokim prorezom i top - dizajnera  Alexander Wanga.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

 Emily Ratajkowski podigla je temperaturu na Vanity Fair partyju u kreaciji australskog dizajnera Steven Khalila, a u crnom su zablistale Jennifer Garner, Julianne Moore, Taylor Swift te Alicia Vikander.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Najbjeliji look imala je Lady Gaga, koja se na dodjeli Oscara pojavila u kombinezonu kojeg je dizajnirao njen stilist Brandon Maxwell.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Sofia Vergara je na Vanity Fair partyju pojavila se u pripijenoj bijeloj haljini koja je savršeno istakla njene ženstvene obline, a u bijelom su oduševile i Olivia Wilde, Rooney Mara, i Jessica Alba.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ove izdanja s crvenog tepiha još su jednom dokazala da s crnom i bijelom ne možete pogriješiti, jer osim što vijek izgledaju elegantno, lako ih je kombinirati, a posebno su dobre u paru.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

U galeriji smo izabrali najbolje crne i bijele komade iz trgovina koji će vam uvijek dobro doći u ormaru.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0