Moda

Crna elegancija savršena je za večernje izdanje - C&A ima super komade

  • Elegancija dolazi u raznim bojama i oblicima, ali jedna (ne)boja uvijek ostavlja posebno snažan dojam
  • Crna boja sa sobom donosi dozu misterije, ozbiljnosti i sofisticiranosti te je samim time savršena za svaku prigodu
  • Budući da smo zakoračili u blagdanski mjesec, crni komadi su naš prvi odabir, pogotovo pridodamo li svemu i odličan bezvremenski dizajn koji s ključnim detaljima postaje kombinacija za kojom se svi okreću

Sigurni smo da si u nadolazećem periodu pozvana na pregršt događanja, bilo da je riječ o poslovnim domjencima ili privatnim slavljima, na pitanje što odjenuti uvijek je izazovno odgovoriti. Iako trgovine obiluju karakterističnim festive komadima, mi ovog puta predlažemo nešto malo drugačije. Naime, s all black kombinacijama baš nikad nema greške, a odlučiš li se za komade iz aktualne C&A ponude, osim stylish izgleda, svoju garderobu upotpunit ćeš s capsule ulovima koje je uvijek lako kombinirati i po potrebi modificirati.

Kako bismo ti u potpunosti olakšali odabir i skratili muke po shoppingu, osmislili smo divnu blagdansku kombinaciju koja će pristajati svakom stilu, a koju naravno, možeš dodatno prilagoditi svom karakteru. Za početak, treba ti crna midi slip suknja. C&A model osvojio nas je s jednostavnom izvedbom, pa smo sve skupa odlučili začiniti sa zavodljivom čipkastom bluzom. Suknja i bluza odličan su start za dalje, a nastavili smo u smjeru ženstvenih detalja poput rajfa s upadljivim štrasom. Ovaj detalj će tvoju kombinaciju pretvoriti u pravo blagdansko ruho, ali nismo zaboravili niti na hit modni dodatak godine. Pogađaš, radi se o motivu ruže. 

 | Autor:

C&A ružu/broš možeš zakačiti za bluzu ili na kaput koji planiraš nositi preko, a nije isključna niti opcija s torbicom. Odabereš li posljednju mogućnost, mi glasamo za efektnu metalik varijantu koja se nosi preko ramena jer će u tom slučaju ruža u crnoj boji svemu podariti dinamičan kontrast. Također, ubaci i crni remen sa srebrnom kopčom koji će povezati srebrne detalje u unificiranu cjelinu, naglasiti tvoju siluetu te ovoj crnoj blagdanskoj modnoj priči pružiti chic završni pečat. Što se tiče cipela, odlučili smo se za udobne srebrne gležnjače na petu koje jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i večernjim varijantama, a slučaju naše kombinacije, svemu će podariti notu opuštenosti.

Isto tako, želiš li ovu kombinaciju nositi i po danu, jedino što moraš zamijeniti je bluza i odlučiti se za primjerice elegantnu usku dolčevitu ili pak džemper. Svi ostali detalji mogu ostati jer blagdanski mjesec i tijekom dana voli šljokaste ukrase. No, kako bi dnevna kombinacija ipak bila nešto slojevitija, predimenzionirani blejzer nameće se kao dobar odabir, a u tom slučaju preko njega možeš staviti remen te dodatno naglasiti struk.

Još crnih komada i detalja potraži u našoj galeriji i na službenoj C&A web stranici!

Photo: C&A

Komentari 0