Moda
Copenhagen Studios

Copenhagen Studios: novi predmet žudnje kada su u pitanju tenisice

  • Elegantne tenisice postale su pravi must have komad svjetskih ljubiteljica mode
  • Skandinavski brend usklađuje minimalizam s trendovskim modelima
  • Dominantna bijela boja odlikuje Copenhagen Studios tenisice uz zanimljive detalje

Tenisice su već odavno postale dio visoke mode i obuća koja je postala dobrodošla za sve prigode. To uopće ne iznenađuje s obzirom na udobnost koju pružaju, a minimalistički modeli lako se kombiniraju i uz stroga poslovna odijela baš kao i uz ležerne traperice. A minimalizam je svakako odlika skandinavskog dizajna čiji je posljednji hit brend Copenhagen Studios.

Copenhagen Studios | Autor: Instagram@tineandreaa Instagram@tineandreaa

Iza sve traženijeg brenda obuće nalaze se dva brata, Johannes i Julian Rellecke koji su  osnovali Copenhagen Studios 2017. godine. Obuća im nije bila nepoznata s obzirom na to da su treća generacija postolara, a preciznost, kvaliteta i poštenje bile su vrijednosti koje su im bile prirodne, a koje sada postaju vidljive kroz svaku pojedinu kolekciju.

Copenhagen Studios | Autor: Instagram@thewants_shoes Instagram@thewants_shoes

Copenhagen Studios | Autor: Copenhagen Studios Copenhagen Studios

S lijeva na desno: 99,00 eura; 199,00 eura; 179,00 eura

Kao blizanci oduvijek su imali duboku vezu, a poduzetničko okruženje ih je snažno oblikovalo. Njihova imena ljubiteljima mode već vjerojatno zvuče poznato jer su u pitanju osnivači brenda Liebeskind s kojim su postigli veliki uspjeh, ali brzo su uvidjeli kako je došlo vrijeme da se potpuno usredotoče na svoje obiteljske korijene u kreiranju i dizajniranju obuće. Julian je trenutno kreativni direktor Copenhagen Studios, brine se za cijeli proces dizajna, odlično prepoznajući trendove sutrašnjice. Johannes upravlja poslovnom i marketinškom stranom i omogućava realizaciju svih projekata, a zajedno neprestano nastoje minimalističku, visokokvalitetnu obuću podići na novu razinu.

Copenhagen Studios | Autor: Instagram@tineandreaa Instagram@tineandreaa

Možda vas zanima Sportska odjeća može izgledati chic! Donosimo 5 stajlinga za vježbanje ali i za na kavicu Rubrika Moda Moda

Stoga ne iznenađuje kako su njihov dizajn prepoznale i brojne influencerice te Copenhagen Studios postaju sve traženija obuća. Chunky niske tenisice CPH332 trenutno su najpopularniji model. Bilo da dolaze u čistoj bijeloj boji, idealnoj za ljeto, ili s hladnim crnim detaljima, ove tenisice definitivno privlače poglede zahvaljujući i svojim specifičnim debelim potplatima.

Copenhagen Studios | Autor: Instagram@joanasno Instagram@joanasno

Copenhagen Studios | Autor: Copenhagen Studios Copenhagen Studios

S lijeva na desno: 199,00 eura; 199,00 eura; 199,00 eura

Lako se kombiniraju s predimenzioniranim blejzerom i pletenom torbicom, a jednako kul izgledaju i u kombinaciji s cargo hlačama i crop topom ili kratkim hlačicama. Tenisice se mogu naručiti putem Copenhagen Studios online shopa, a brojevi odgovaraju stvarnoj veličini pa nema brige oko naručivanja većeg ili manjeg broja tenisica.

Copenhagen Studios | Autor: Instagram@copenhagen_studios Instagram@copenhagen_studios

Možda vas zanima Pronašli smo super sportske outfite kojima će se razveseliti žene i muškarci Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@thewants_shoes

Komentari 0