Moda

Cool tenisice za vrtić i školu - povratak u školske klupe sa stilom!

Ljeto polako ulazi u svoje završne dane, a to znači samo jedno - vrijeme je za povratak u školu! Uz uzbuđenje iščekivanja novih izazova i avantura koje donosi nova školska godina, tu je i euforija kupovine školske opreme. Jedan od najvažnijih dijelova svakog školskog outfita svakako su dječje tenisice.

Potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća najbolje modele dječjih tenisica i papučica spremnih za veselo trčanje po školskim hodnicima i igralištima. Tražite li udobne, izdržljive i cool dizajnirane tenisice, Planet obuća je vaša idealna destinacija!

 | Autor:

Udobnost na prvom mjestu: Kada birate tenisice za mlađe školarce, udobnost mora biti prioritet. Djeca će provoditi veći dio dana u njima, stoga je važno odabrati modele koji pružaju potrebnu podršku i udobnost za male stopala koja neprestano rastu. Potražite tenisice s mekanim uloškom i adekvatnim umetkom za podršku stopalima tijekom cijelog dana. Marka Elviton nudi široku paletu tenisica za sve uzraste koja svakom novom kolekcijom ide korak dalje u dizajnu i sportskim performansama.

 | Autor:

Trajnost za aktivne dječje igre: Djeci nikada ne nedostaje energije, stoga tenisice trebaju biti izrađene od kvalitetnih materijala koji će izdržati sve njihove igre, trčanje i skakanje. Gumeni potplat s dobrim prianjanjem idealan je za razne površine i sprečava klizanje.

 | Autor:

Stilski izgled za samopouzdanjelikovi iz crtića: Naravno, osim udobnosti i trajnosti, tenisice trebaju biti i stilski izazov. Djeca vole nositi tenisice koje izražavaju njihovu osobnost, posebno naglašenu nekim cartoon likom koji vole te svjetlosnim efektima. Potražite u Planet obući dječje tenisice i papučice s likovima Spidermana, Mickey i Minnie Mouse, Paw patrol, LoL, Super Mario, Pokemon… Uključite dijete u proces odabira kako bi se osjećalo samopouzdano i sretno u svojim novim tenisicama.

 | Autor: Promo Promo  | Autor: Promo Promo

 | Autor: Promo Promo

Praktičnost za svaki dan: Prilikom odabira tenisica za školu, važno je razmotriti i praktične aspekte. Tenisice s jednostavnim zatvaranjem kao što su čičak trake ili elastične vezice olakšavaju obuvanje i svlačenje, što je posebno važno za mlađu djecu.

 | Autor: Promo Promo

Potpora za stopala u razvoju: Posebno kod mlađe djece, važno je osigurati pravilan razvoj stopala. Pri odabiru tenisica, obratite pažnju na modele koji pružaju dobru potporu uz pravilan oblik potplata. Ovo je ključno za zdrav rast stopala.

 | Autor:

Povratak u školske klupe znači novi početak, a odabir pravih tenisica može doprinijeti samopouzdanju, udobnosti i uspješnom školskom iskustvu vašeg djeteta. Uzimajući u obzir udobnost, trajnost, stil, praktičnost i potporu za razvoj stopala, u Planet obući možete pronaći savršen par tenisica za vrtić i školu. Sada kada su tenisice spremne, neka nova avantura započne!

 | Autor: Promo Promo

Photo: Promo

Komentari 0