Moda
Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! 1/15 Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti! Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti!

Cocopat - torbice koje će vas odmah osvojiti!

Jesen je naše omiljeno godišnje doba i vrijeme kada smo najviše inspirirane, kažu majka i kćeri koje stoje iza Cocopata

Patricia i Marijana Kordić, majka i kćer, pokrenule su brend Cocopat. Danas s njima rade i Patricijine dvije sestre. U novoj kolekciji na jedno su mjesto okupile sve bestseller modele:

Model Hana - Velika torba za svaki dan, za poslovne žene i one kojima uvijek fali mjesta u torbi

Model Iva - Jedan od naših bestsellera iz ove godine, osvojila je sve neobičnim dizajnom, a radili smo je u dvije nove kombinacije boja

Model Una - Šta reći o mini torbici koju mora imati svaka trendsetterica? Unu su predstavili našoj publici u proljeće, a ovo je najviše naručivan model torbe u zadnjih 5 mjeseci.

 | Autor: Maja Topčagić Maja Topčagić Također, predstavili su i novi model - Sofia. Srednje je veličine, a idealno je stala između velikih i malih torbi.

- Radili smo je u tri kombinacije boja, a mi ćemo je nositi u svakodnevnim varijantama - kažu iz Cocopata.

 | Autor: Maja Topčagić Maja Topčagić Već se zna da su ove torbe sinonim za kvalitetu, na kojoj konstantno rade i sa svakom kolekcijom dokazuju same sebi da su svake godine sve bolje.

 | Autor: Maja Topčagić Maja Topčagić - Ono što nas izdvaja iz mase je i divna priča moje mame i mene, o obiteljskom poslu. Htjele smo da ljubav bude ''highlight'' naše nove kolekcije, a Maja Topčagić je shvatila o čemu govorimo i sve ono što smo zamislile provela je u djelo. Snimanje je bilo čista zabava! Bile smo svoje i ona je uspjela uhvatiti najbolje trenutke. Inspiriraju nas stvarne djevojke, djevojke iz susjedstva, žene, majke, sestre, sve one sa kojima se svi mogu poistovijetiti. Zato smo odlučili da dvije stvarne žene predstave novu kolekciju - ispričale su. 

Photo: Maja Topčagić

Komentari 0