Moda

Cloud&Co konačno ima web shop, odsad prepoznatljive oblake, mjesece i zvijezde kupujemo online

  • Cloud&Co, mnogima dragi domaći brend nakita nedavno je proslavio 10. godinu postojanja
  • Ali to nije sve! Ima i novu kampanju u kojoj je glumica Jelena Perčin, baš kao što je bila i u prvoj kampanji brenda
  • No, nas je još više oduševila informacija o Cloud&Co web shopu!

Cloud&Co, poznati brend nakita ovih dana ima više razloga za slavlje. Nakon proslave 10. rođendana lansiran je novi web dućan, a sve je zaokruženo i novom modnom kampanjom „Forever clouds“ s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Oblak kao prepoznatljivi, zaštitni znak brenda Cloud&Co osnivačica brenda Katarina Zmazek predstavila je prije osam godina (brand je svoj put započeo kao Perleraj, da bi se kasnije rebrendirao). Glumica Jelena Perčin bila je tada ambasadorica brenda pojavivši se u toj kampanji tako da se ovom novom na neki način krug zatvorio.

 | Autor: Senja Vild i Franjo Matković Senja Vild i Franjo Matković

Kampanja je, međutim, i svojevrstan početak jer obilježava širenje brenda na nova tržišta. Naime, Cloud&Co konačno ima webshop koji je otvoren za cijeli svijet pa tako sad oblake, zvijezde i mjesece možemo kupiti ne samo u njihovim dućanima u Zagrebu i Dubrovniku već i putem webshopa.

 | Autor: Senja Vild i Franjo Matković Senja Vild i Franjo Matković

Kampanja kao i sve Cloud&Co priče slavi ženu i ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svijetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je i poanta priče. Nit vodilja brenda oduvijek je bila „never take off jewlery“ čime daje do znanja da je Cloud&Co nakit i jednostavan i poseban, i pristupačan i ekskluzivan, drugim riječima - zaista inkluzivan i za svakoga.

naušnice Možda vas zanima Zlato je i dalje apsolutni hit, a ove naušnice jednostavno obožavamo Rubrika Moda Moda

 | Autor: Senja Vild i Franjo Matković Senja Vild i Franjo Matković

Photo: Senja Vild i Franjo Matković

Komentari 0