Moda

Cipele koje ćemo svi nositi ovoga proljeća

Zakovice, perlice, kopče, blok pete, nude nijanse, pastelni tonovi. Niže ili srednje potpetice, mašnice izrađene od velura, ručno oslikane platforme. Zlato i srebro, floralni print motivi. Ukratko, ove sezone, kad je riječ o cipelama - sve je dopušteno

Na prošlogodišnjem Pariškom tjednu mode, kada su neke od najpoznatijih modnih kuća na svijetu predstavile svoje kolekcije obuće za ovogodišnje ljeto, nismo bili. Ali, kako bi saznali koji nas trendovi ovog ljeta očekuju na užarenom ljetnom asfaltu, inspirirali smo se prezentacijom Guliver modela i shvatili kako nismo previše propustili. Osim činjenice kako je Pariz predivan u jesen. 

 | Autor:
 
Prva kolekcija tenisica koja je već postala modni zicer ove sezone, balerinke s mašnicom koje nikada ne izlaze iz mode, samo su uvod u ljetnu kolekciju koja osvaja jarkim bojama, neobičnim modelima i neočekivanim detaljima, poput metalnih remenčića na potpetici koji izgledaju zakon!

 | Autor:
 
Gladijatorice, statement potpetice, sandale s mašnom ili na vezanje, „ljetne balerinke“ sa špičastim vrhom – ključni su modeli nadolazeće sezone. Blok potpetice nose se po cijele dane, bez obzira je li riječ o nižoj ili srednjoj potpetici, a u kombinaciji s nude nijansama, pastelnim ili jarkim tonovima, dokazuju da nas čeka „bogato“ ljeto. Veliki metalni krugovi, u sjajnoj srebrnoj ili zlatnoj boji, kao i blok potpetica, kombiniraju se s kožnatim vezicama, a mašnice od velura, koje svojim pastelnim nijansama neodoljivo podsjećaju na macaronse, samo potvrđuju kako Pintrest krajem prošle godine nije pogriješio, proglasivši mašnice jednim od IT detalja. 

 | Autor:
 
Ručno oslikane platforma sandala s kontrastnim floralnim motivima, mogu se uklopiti uz sve popularniji trend nošenja čarapica na sandale, koje usprkos brojnim protivljenjima, moda ipak nije proglasila najvećim „failom“ ove sezone. Curke, sve je dozvoljeno! 

 | Autor:
 
 

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0