Moda

Cipele koje će vladati ovom sezonom

Ove modne stručnjakinje znaju da dobro odabrane cipele - "nose" cijeli styling!

Znaš kako se kaže da je u muškom svijetu nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu? E, pa, u ženskom svijetu to su definitivno - cipele! Naša uspješna blogerica, Ella Dvornik i modna urednica slovenskog izdanja magazine Elle, Petra Windschnurer, svakako dijele tu istu ljubav prema cipelama, štoviše -  obožavaju ih!

Njihovu ljubav prema cipelama u pravo je vrijeme prepoznao Mass koji je udružio snage sa sedam afirmiranih modnih entuzijastica, najpopularnijih blogerica i stručnjakinja iz Hrvatske i Slovenije te zajedničkim snagama stvorio genijalnu modnu platformu But
First, Shoes!
 Osim Elle i Petre, djevojkama su se pridružile i naše blogerice Ljupka Tanevska i Lucija Kontić te slovenske modne zvijezde Sara Zavernik, Lara Begič i Tesa Jurjaševič. Što nam na ovoj platformi cure nude? Genijalne savjete o osobnom stilu, inspiracije iz svih modnih područja i pregled najnovijih modnih trendova koji vrijede pažnje!

 | Autor: promo promo Ellin stil je uvijek on point!

Ella Dvornik je među prvima imala priliku podijeliti svoje modno znanje na platformi i otkrila kako u njenom slučaju, cipele uvijek pričaju priču. “Ja sam tip kojem odjeća nije toliko važna koliko su mi bitne cipele. Volim ući u prostoriju i da ljudi prvo primijete što imam na nogama. Odjeća mi dosadi vrlo brzo, a cipele skoro nikada ne izlaze iz mode."  Pritom je pokazala kako izgleda njezin omiljeni proljetni styling i kako modni dodaci uspješno mogu voditi glavnu riječ. Karirano na karirano? Ella kaže veliko DA!

 | Autor: promo promo Petra prije svega voli - eleganciju!

I modna urednica slovenskog izdanja časopisa Elle, Petra Windschnurer, također je ponudila pregršt modnih savjeta te otkrila kako vrtoglavo visoke potpetice nisu nužno jedina ženska obuća u kojoj dame ostavljaju bez daha. Pokazala je kako naizgled obični proljetni look može izgledati potpuno drugačije ako se poigramo s bojama i naravno - noge ne moraju patiti ako želiš izgledati stylish! 

Čim se kako će cure ovog proljeća postaviti neka nova modna pravila i apsolutno im se veselimo!

Photo: promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com