Moda
1/7

Cipele i torbice koje ćete poželjeti u ormaru

Petra Nižetić u zanimljivom streeststyle editorijalu predstavlja najnoviju Marc Jacobs kolekciju

Lifestyle blogerica, novinarka i producentica Petra Nižetić nedavno se vratila iz Sjedinjenih Američkih Država koje su je potpuno modno inspirirale te je u suradnji s Karla prodavaonicama snimila zanimljiv streetstyle editorijal u kojem nosi najnoviju kolekciju Marc Jacobs torbi i cipela. Marc Jacobs je dizajner koji tri desetljeća oblikuje granice američke mode, a njegov show je najvažniji događaj New York Fashion Week-a na kojem svake sezone prikazuje svoje modne igre. Svjetske trendseterice posebice lude za njegovim kvalitetnim i cool torbama, te cipelama koje su dostupne u Karla prodavaonicama.

 | Autor: Karla Karla

„Za svog boravka u San Franciscu ušla sam u Marc Jacobs butik gdje nisam znala što bih prije izabrala iz najnovije kolekcije. Inače sam velika obožavateljica Marcovog dizajna, a posebno su mi fetiš torbe i cipele koje si uvijek priuštim kad imam tu mogućnost. Jako me veseli što su njegove torbe i cipele dostupne i kod nas.“, izjavila je Petra.

 | Autor: Karla Karla

Karla prodavaonice neizostavna su destinacija damama istančanog modnog ukusa koje prate najnovije modne trendove. U dućanima u Splitu, Rijeci i Dubrovniku zaljubljenice u modu ulaze u čarobni svijet prestižne mode, okružene najnovijim torbicama i cipelama poznatih svjetskih brendova, a posebno se ističe i luksuzni brend Marc Jacobs. 

 | Autor: Karla Karla

Ono što karakterizira Marcovo modno uvjerenje jest to da je svaka žena zvijezda vlastitog filma, a kroz radost rituala mode, šminke i mirisa, može dodatno istaknuti svoju individualnost i osobnost baš kao što je to postigla i Petra u modnoj priči u kojoj, osim Marc Jacobs torbi i cipela, nosi kreacije hrvatskih dizajnera Nebo, Arileo i Lulu Couture, te najnovijih komada iz Boutique Chic-a. Ovu lepršavu proljetno-ljetnu modnu priču Petra je upotpunila najnovijim modelima Sheriff&Cherry sunčanih naočala.

 | Autor: Karla Karla

Novu Marc Jacobs kolekciju možete pogledati u Karla web shop-u na adresi: www.karla.hr

Photo: Karla

Komentari 0