Moda

"Ekologija je važna meni i mojim vršnjacima - stariji imaju puno toga za naučiti od nas"

Ranije ovog tjedna Cindy Crawford slomila je naša srca najavivši svoj odlazak iz modne industrije, kao utjehu je  svijetu mode podarila dostojnu nasljednicu - svoju kći, Kaiu Gerber. Uopće ne čudi što Kaia ide majčinim stopama, jer ova 14-godišnjakinja već se pojavljivala u časopisima poput CR Fashion Book sa svojim bratom Presleyem Gerberom te se okušala i u glumi.

Sada je otišla i korak dalje, te ugovorila svoju prvu modnu kampanju. Postala je zaštitno lice luksuznog butika Chrome hearts, koji se može pohvaliti zavidnom klijentelom, poput Gigi i Belle Hadid te čak i Karla Lagerfelda. Gerberini manekenski geni isijavaju iz razigranih fotografija na kojima potpuno podsjeća na svoju majku.

 

#chromehearts spring 16 ++ @kaiagerber ++ photo by @laurielynnstark + link in bio

A photo posted by Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) on

U prošlogodišnjem intervjuu za Harper's Bazaar Kaia je izjavila da joj je najbolja lekcija koju je naučila od majke bila utješna spoznaja da čak i Cindy Crawford ne izgleda kao Cindy Crawford kada ujutro ustane iz kreveta. - To mi je pomoglo da naučim biti uvijek zadovoljna sobom - rekla je Kaia. A da je sličnost između majke i kćeri gotovo nevjerojatna, uvjerit će vas Cindyne fotografije iz mlađih dana.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0