Moda

Christie Brinkley i u 62. šokira fantastičnim izgledom

Kako kaže, izgledati poput nje u šestom desetljeću života 'pakleno je težak posao'...

Christie Brinkley je vladala modnim pistama 70-ih i 80-ih godina, ali zahvaljujući svom očaravajućem izgledu bez straha bi i sada mogla stati uz bok novim generacijama modela. Naime, iako na njezinoj osobnoj iskaznici piše da ima 62 godine godine, ovoj prezgodnoj baki svi bi dali duplo manje. No, ako ste pomislili kako su za takav izgled vjerojatno zaslužni samo dobri geni i dubok novčanik, varate se.

 

⭐️Good News New York! ⭐️Bellissima is now in our New York distributors warehouse Empire Merchants. 🍾 Please look for Bellissima at your local wine and spirit shop and if it is not on the shelf please ask the retailer to get it in for you! 🌺🍾🌸 Bellissima should also be in all 3 of Stew Leonard's New York locations in Yonkers, Carle Place and Farmingdale tomorrow! May you have many beautiful happy occasions to raise a glass with friends and family! @bellissimaprosecco ❤️🍾🌸🌺@stewleonards #stewleonards #organicprosecco #veganprosecco #natural #organic #vegan #rosé #brutdoc #zerosugar 🍾🌻🍇🌷🌻🌿🍾❤️🌺🍾 bellissimaprosecco.com and check out our new FACEBOOK page it's going to be a great week end! ⭐️❤️🍾🍇🌿🌸🌺💐 #iambellissima #thisisbellissima

Fotografiju objavljuje Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Kako Christie često ističe, izgledati poput nje u šestom desetljeću života pakleno je težak posao, ali u tome joj navodno pomaže šampanjac. Da, da, dobro ste pročitali...

'Jednom sam pročitala da mjehurići u šampanjcu pomažu spriječiti Alzheimerovu bolest i od tad pijem tri čaše dnevno', ispričala je Brinley koja je ljubav prema tom piću pretvorila i u uspješan biznis te se "bacila" u proizvodnju vlastitog šampanjca. Upravo je zato upitna istinitost "tajne" njezine ljepote. No, rijetki su oni koje zanima je li riječ o istini ili samo o dobrom marketingu jer, realno, tko ne bi sve povjerovao ženi koja ovako izgleda?

Za ovu ljepoticu vrijeme kao da je stalo, a iako se na neko vrijeme bila sakrila od medija i svijeta mode, netom prije svog šezdesetog rođendana u velikom se stilu vratila svemu tome. Tada je odlučila u bikiniju pozirati za jedan američki magazin, a o svojoj ljepoti izdala je i knjigu 'Bezvremenska ljepota'.

'Odmah ujutro napravim piling cijelog tijela, od glave do pete. Nakon toga nanosim dnevnu kremu, ali i malo seruma oko očiju', objasnila je te dodala kako svaku večer kožu lica nahrani kokosovim uljem, a nikada ne preskaće ni čišćenje lica i noćnu kremu.

'Vježbanje može biti zabavno, a zdrava hrana itekako ukusna, jer ako ne uživaš u svemu tome, nikakva količina šminke ti ne može pomoći da izgledaš i osjećaš se dobro', istaknula je.

Ipak, u više je navrata naglašavala kako ne želi bježati od svojih godina te da čak ni ona u stvarnosti ne izgleda toliko savršeno. Činjenica je da su manekenke na fotografijama redovito retuširane, a čak i ona priznaje kako se ponekad voli "poigrati" filtrima na društvenim mrežama.

No, tijekom godina je isprobavala i mnoga druga sredstva uljepšavanja, poput botoksa, ali da nije bila prezadovoljna rezultatima te da ga je nastavila koristiti isključivo na području vrata.

Brinkley se može pohvaliti 40 godina dugom karijerom i titulom jednog od prvih pravih supermodela, a njezino je lice krasilo više od 500 naslovnica.

Photo: Getty Images

Komentari 0