Moda

Chloë Sevigny zaštitno je lice Zalando božićne kampanje pod nazivom 'Proslavi nove priče'

  • Glumica, redateljica i modna ikona Chloë Sevigny pridružuje se Zalandu u nadolazećoj božićnoj kampanji u kojoj istražuje svoj bogat i šarolik identitet
  • Pod redateljskom palicom Justyne Obasi, kampanja pripovijeda priču o osobnom stilu

Zalando, vodeća europska internetska destinacija za modu i lifestyle, lansira blagdansku kampanju 'Proslavi nove priče' koja istražuje intiman odnos stila i identiteta. Glavno lice nadolazeće kampanje je Chloë Sevigny, ikona šarolikog stila, a kroz nju istražuje intimna okruženja, od obiteljskih večera do izlazaka s prijateljima, pri čemu svaki scenarij prikazuje različito poglavlje u životu Chloë Sevigny.

"Svaki odjevni komad predstavlja drugačiju priču i uvid u naše različite živote. 'Proslavi nove priče' je poziva na slavljenje naših raznolikih identiteta i ponosna sam što mogu biti dijelom ovog putovanja", rekla je Chloë.

 | Autor:

Pod kreativnom palicom Justyne Obasi i vizualnim vodstvom Danija Pujaltea, kampanja nadilazi svoju estetsku svrhu. Ona je zbirka trenutaka u kojima Chloë Sevigny igra različite uloge - u ulozi je temelja obitelji, u ulozi glumice i redateljice, pojedinca koji u tišini introspektivno promatra svoj identitet, dok je istovremeno neizostavni dio društvenih okupljanja - sve ovo odražava raznoliki identitet koji prepoznajemo u svima nama.

"Surađivati s Chloë bilo je nevjerojatno. S obzirom na to da 'Proslavi nove priče' istražuje različite aspekte koje jedna osoba može imati u očima svojih voljenih, Chloë je bila idealan izbor za ovu kampanju," kaže Sara Spännar, potpredsjednica Globalnog marketinga. "Ona utjelovljuje vrijednosti Zalanda - osnaživanje, stil i izražavanje sebe. A pritom je i istinska ikona stila."

 | Autor:

'Proslavi nove priče' više je od obične kolekcije; ona predstavlja otkrivanje posebne veze između mode, identiteta i trenutaka koji nas definiraju kao osobu. Ova kampanja pokazuje koliko je Zalando predan tome da stvori prostor u kojem stil postaje osobna priča, a svaki odjevni komad poglavlje u priči pojedinca.

Otkrijte i kupite kolekciju na www.zalando.hr.

Photo: Pr

Komentari 0