Moda

Chic kombinezoni za super stajliš ljeto - pronađi koji je tvoj!

Toliko je efektan, a opet toliko jednostavan da ne može proći nezamijećeno; kombinezon je ljetni komad kojim si u jednom potezu riješila cijeli outfit

Kombinezon je najpraktičniji saveznik kojeg možeš odabrati ovog ljeta, a u jednakoj mjeri vlada ulicama kao i modnim pistama. Neki kažu da bi mogao zamijeniti haljinu, a iako nismo dovoljno hrabri za tu izjavu, priznajemo da su apsolutno poharali kako dizajnerske tako i high-street brendove. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (400 kuna), Zara (300 kuna), Mango (350 kuna)

Volimo ih jer su idealni za opušteni ljetni styling, a dobro će doći i za plažu, kao i za večernji izlazak ili šetnju gradom. Vrlo su praktični jer ne moraš puno razmišljati o tome s čime ih kombinirati.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M crveni (30 eura), H&M svijetlo plavi (30 eura), H&M rozi (30 eura), Mango plavi (130 kuna)

Za vruće ljetne dane predlažemo kratke kombinezone koji su nosivi u svim prilikama. Nosi ih uz balerinke ili ravne sandale tijekom dana, a navečer slobodno biraj visoke potpetice. S druge strane, ako ti treba nešto drukčiji odabir za ljetno vjenčanje, kombinezon bi mogao biti sjajno rješenje. Čak i za mladenke!

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (60 eura), H&M (60 eura), H&M (50 eura)

Odličan su odabir za posao, ali i bilo koju drugu priliku, ovisno o materijalu, kroju, boji... Možda će ti biti mali problem pronaći kombinezon koji ti savršeno pristaje, no kad ga pronađeš - spasit će te u svakoj prilici! Vitke i visoke djevojke mogu nositi baš sve modele kombinezona, dok djevojkama s oblinama predlažemo da ih nose uz cipele na visoku potpeticu kako bi izdužile noge. 

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (60 eura), Zara (300 kuna), H&M (50 eura)

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (230 kuna), Mango (250 kuna), Mango (130 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0