Moda

Chic izdanje Gwen Stefani

Popularna pjevačica i jedna od ikona stila Gwen Stefani u casual izdanju šetala je ulicama Los Angelesa u utorak 7. siječnja i još jednom pokazala kako i u visokom stupnju trudnoće ostaje vjerna svom stilu i eleganciji.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Gwen je tako za dnevne obaveze kombinirala crne hlače skinny kroja s kožnim detaljima i oversized crnu vestu koja je ukrašena patentnim zatvaračima, a cijeli outfit je zaokružen odličnim pončom s životinjskim uzorkom. Lakoća kojom se Gwen igra s odjećom je ono što je već dugi niz godina svrstava među najbolje odjevene žene svijeta, a ovaj styling je pokazao kako to ne čini samo za crveni tepih.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Velike sunčane naočale neobičnog okvira odlično su se uklopile u look, a iako u visokom stupnju trudnoće, pjevačica ne odustaje od visokih potpetica. Crveni ruž i platinasto plava kosa Gwenin su zaštitni znak koji svakom stylingu daju dozu elegancije i ženstvenosti, pa je tako bilo i ovoga puta. S obzirom na jednostavnost komada koji čine ovaj outfit, Gwen je pokazala kako jedan efektan detalj može itekako podignuti kombinaciju te da životinjski uzorak može izgledati vrlo ženstveno i decentno ako se kombinira na pravi način.

Sve što vas zanima o trudnoći, doznajte na portalu Klokanica.

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0