Moda 21. siječnja 2017.

Chic i na -10°C uz najljepše kape sezone

arhiva. Torbica, Moschino, outnet.com, 776 eura
Chic i na -10°C uz najljepše kape sezone Chic i na -10°C uz najljepše kape sezone Chic i na -10°C uz najljepše kape sezone Chic i na -10°C uz najljepše kape sezone

I dalje smo u ledenom dobu, pa je vrijeme da nabavite toplu zimsku kapu koja će i izgledati sjajno

Pomponi ili cofleki, zovite ih kako želite, i dalje su vrlo popularni, a tople pletene kape ove sezone raznolikije su no ikada. Svakako će vam trebati još neko vrijeme, pa je pravi trenutak da nabavite barem jednu dok meteorolozi još spominju sibirsku hladnoću. Počelo je i vrijeme odlaska na skijanje, a kako ćete vjerojatno biti zabudani u skijaške hlače i jaknu, ne ostaje vam puno stajliš rješenja osim zanimljive kape. Lijepi pleteni modeli osim cofleka po sebi imaju i druge dodatke, poput šaljivih natpisa, perlica, a dizajneri su im dali novu dozu glamura - veo.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Tako glamuroznu kapu s potpisom Saint Laurenta krasi crna mrežica, a Guccijev model u pastelnoj ružičastoj i boji metvice po sebi ima našivene perlice poput bisera. U svakom slučaju, bilo da volite tradicionalne kape i bitno vam je samo da griju ili i tijekom temperaturnih minusa želite biti jednako chic kao uvijek, sigurno ćete u dućanima naći barem jedan model za sebe. Iako su pletene kape na glavi dodatak koji neće nositi baš svi nego ljubitelji alternativnog ili casual stila, ove sezone dizajneri su se potrudili da i najveće šminkerice za sebe mogu pronaći model koji će ih oduševiti. U posljednje se vrijeme traže kape sa šljokicama ili metalik sjajem, a takve će se u trenu uklopiti i u “finije” kombinacije. Lijepe svilene ili satenske haljine i debela pletena kapa suprotnosti su za koje ne biste rekli da će ići skupa, a uz kaput imate styling za peticu.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

 

Komentari 0