Moda
Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta Cheek by Lisca za obožavateljice sporta 1/7

Cheek by Lisca za obožavateljice sporta

Vaši aktivni trenuci bit će tako udobniji i opušteniji. Ukratko, savršeni!

Serija Miss Sporty inspirirana je aktivnim stilom života, a modeli nude i maksimalnu slobodu kretanja. Oduševit će vas materijal, mikro melanž u sivoj boji, u kombinaciji s crni tilom, crnim elastikama i fluorescentnim šavovima u boji marelice. Modeli iz tankih i laganih mikro vlakana omogućavaju odvajanje vlage od kože i pobrinu se da tijelo bude uvijek suho.

 | Autor: Lisca Lisca

Grudnjak s pjenasto oblikovanim košaricama bez žičane potpore osigurava dovoljno potpore za vaše neometano kretanje, a na raspolaganju je u veličinama od 70B-85E. Udobnosti pridonose i naramenice koje su na ramenima šire i podstavljene mekanom pjenom te se mogu zakopčavati i križno. Top koji lijepo pridržava grudi za vrijeme joge ili laganog trčanja simpatično je moderan. Na prednjem su dijelu u unutrašnjost između dva materijala umetnute tanke i mekane košarice, koje naprave ljepši oblik grudi, a prema želji se mogu izvaditi.

 | Autor: Lisca Lisca

Detalj na leđima lijepo naglasi sportski oblikovanu liniju i odostraga i ujedno se pobrine za vaše ljepše držanje. Seriju dopunjuju panty gaćice jednostavnog kroja te sportska majica i kapri hlače kod kojih su spojeni moderan kroj i nosivost.

Photo: Lisca

Komentari 0