Moda

Charlize Theron pokazala noge u zlatnoj mini haljini

Modna kuća Christian Dior predstavila je svoju Haute Couture kolekciju za jesen/zimu u ponedjeljak 7. srpnja, a među brojnim poznatim osobama najviše pozornosti je plijenila glumica Charlize Theron.

Glasnogovornica parfema J'adore Christian Dior doslovno je zablistala u zlatnoj mini haljini koja je otkrila duge i vitke noge.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Haljina koja je u potpunosti prekrivena šljokicama na rubovima je ukrašena malim zlatnim resama, a stražnji dio otkriva leđa. Glumica je styling upotpunila pomoću jednostavnih nude strappy sandala. Jednini komad nakita bile su dijamante naušnice zanimljivog oblika koje su do izražaja došle zahvaljujući podignutoj kosi.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Naime, frizura je bila stilizirana u razbarušenu punđu koja je dodatno naglasila leđa, dok je make up bio vrlo decentan uz jače naglašene oči. Sjenilo boje vanilije usklađeno je uz mačkastu liniju crnim tušem te nekoliko slojeva maskare dok je ostatak lica u neutralnim tonovima s nude sjajilom na usnama koje je zaokružilo čitav look i dalo svjež izgled. Charlize je uvijek ugodna pojava na crvenom tepihu, a ovim jednostavnim, ali vrlo elegantnim stylingom pokazala je kako se zaista može izgledati besprijekorno.

U galeriji pogledajte više fotografija, a više o samoj reviji saznajte ovdje.

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0