Moda 28. svibnja 2014.

Charlize Theron opet izgleda fantastično

Gulliver Image/Getty Images.

U utorak 27. svibnja u Londonu je održana svečana premijera filma ‘A Million Ways To Die In The West’. Najviše pažnje su zaokupljale glavne glumice, Charlize Theron i Amanda Seyfried koje su za ovaj događaj odabrale male crne haljine, svaka u svom stilu.

Charlize Theron tako je za svoju novu premijeru odabrala malu crnu haljinu, ali u minimalističkom stilu.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Model Stelle McCartney također je duljine iznad koljena te strogo prati liniju tijela, dok je naglasak na širokim rukavima koji elegantno padaju. Charlize je kombinaciju odlučila upotpuniti uz nenametljive crne sandale, a od nakita je odabrala smaragdne naušnice i decentnu tanku zlatnu ogrlicu. Kosa je skupljena u razbarušenu punđu, a make up je bio vrlo jednostavan uz naglašene usne u intenzivno crvenoj nijansi.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Amanda Seyfried se također odlučila za klasičnu crnu haljinu s pomakom. Glumica je nosila kreaciju s potpisom modne kuće Alexander McQueen. Ravan kroj i duljina iznad koljena dodatno su naglašeni metalnim zlatnim ukrasima i otkačenim detaljem u vidu patentnog zatvarača prije poruba haljine. Kombinacija zlatne i crne boje nalazila se i na jednostavnim sandalama s remenčićima Giuseppea Zanottija, a Amanda je upotpunila look raspuštenom kosom i brončanim smokey eyes make upom.

Obje dame su pokazale kako je mala crna haljina najbolji odabir za svaku prigodu, a posebice kada se nosi na svojstveni način.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0