Moda

Chanelovu jeftiniju high-street verziju pronašli smo u Mangu

U Mangu smo pronašli jeftiniju verziju Chanelovih cipelica koje obožavaju sve fashionistice

Od kad su se pojavile Chanelove Slingbacks cipele, modni svijet je totalno poludio za njima! Na prvu izgledaju totalno neprivlačno i kao nešto što smo izvukli iz bakinog ormara, ali već na drugi pogled nam se nekako čak i sviđaju. Pogotovo kad ih nose neke od najstajliš žena čiji stil apsolutno obožavamo. Vintage i retro, ali na jedan moderan i suvremen način, a nije li to uostalom i vizija Chanela?

Jedna od posljednjih trendseterica na kojima smo vidjeli Chanelove cipelice je i naša Olja Vori koja ih je iskombinirala uz bijelu haljinu. Totalno Marilyn, je l' da?!

 

 

⭐️#aboutlastnight ...

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

 Kako su Chanelove cipele već mjesecima praktički rasprodane i jedino mjesto gdje ih uopće možete nabaviti jest preko preprodavača na eBayu, gdje im se cijena penje i do vrtoglavih 2000 dolara - naravno da smo pronašli i njihovu jeftiniju verziju u jednoj od naših omiljenih high-street trgovina!

Mango ima svoju verziju Slingbacks cipela i nama se čine prilično slične originalu i to za samo 250 kuna. Također, Zara ima velik broj Slingbacks modela koji bi vam se mogli svidjeti, a cijena im ne prelazi 400 kuna. 

 | Autor: arhiva arhiva Mango Slingbacks, 250 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Mango Slingbacks, 250 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Mango Slingbacks, 250 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Zara cipele, 350 kuna

Photo: Little Fashion Paradise

Komentari 0