Moda

Chanel na Chanel. Srce nam je zatitralo od chanelastog stylinga, ali onda je pogled pao na ubojite čizme!

  • Haljine i kostimići od toplog buklea kakve je još davnih dana dizajnirala Coco Chanel istinski su jesenski modni klasici bez kojih su hladni dani već desetljećima nezamislivi
  • Ne iznenađuje stoga što ih se još uvijek često može susresti na gradskim ulicama, bilo da je riječ o komadima s potpisom slavne pariške kuće, bilo o onima tek inspiriranima njezinom estetikom
  • Jedno ovakvo divno chanelasto izdanje susreli smo i ovoga vikenda, kada nas je besprijekorno stilizirana dama oduševila svojim modnim vještinama

Kao i uvijek kada nas vrijeme počasti prelijepim sunčanim danom, zagrebačka se špica napuni zanimljivim modnim kombinacijama pa se na tom skromnom potezu u samom srcu grada redovito može vidjeti šarolika plejada najpoželjnijih komada, ali i bezvremenskih outfita koji nadilaze prolaznost modnih trendova.

Haljine i kostimići od toplog buklea kakve je još davnih dana dizajnirala Coco Chanel istinski su jesenski modni klasici bez kojih su hladni dani nezamislivi i koji su već odavno postali sinonimi za eleganciju i bezvremensku ženstvenost, pa ne iznenađuje što ih se i desetljećima nakon što su se prvi put pojavili još uvijek često može susresti na gradskim ulicama, bilo da je riječ o komadima s potpisom slavne pariške kuće, bilo o onima tek inspiriranima njezinom estetikom.

Možda vas zanima Što se nosi na ulicama Pariza? Ni najsvečanije toalete ne mogu proći bez kožne jakne Rubrika Moda Moda

Jedno ovakvo divno chanelasto izdanje susreli smo i ovoga vikenda, kada nas je besprijekorno stilizirana dama oduševila svojim modnim vještinama, odabravši kratku pletenu haljinicu od buklea bijelo crnog uzorka, kontrastnu jaknicu od sličnog materijala te zanimljive modne dodatke. 

 | Autor: Pixsell/Josip Mikačić Pixsell/Josip Mikačić Foto: Pixsell/Josip Mikačić

Klasični model prepoznatljiv po svojoj jednostavnosti i eleganciji, dodatno je naglašen suptilnim elementima koji odaju počast Chanelovoj viziji: strukiranim krojem, jednostavnim linijama, bogatim teksturama i profinjenim detaljima poput ukrašenih gumba ili raskošnih obruba, a ovu šarmantnu kombinaciju upotpunila je modernim čizmama do koljena koje su dale suvremen i chic twist klasičnom izgledu.

Možda vas zanima Sweatshirt u elegantnom stylingu?! Mlada dama je špicom prošetala stvarno chic kombinaciju Rubrika Moda Moda

Visoke čizme od crne kože sa špicastim vrhom i punom petom koje neodoljivo podsjećaju na model Blake 85 Jimmyja Chooa jedan su od najpopularnijih modela sezone, a jako nam se sviđa kako se njima postiže efekt izduživanja nogu, kao i to što dodaju dozu odvažnosti cjelokupnom stylingu. 

Osim što je outfit savršeno zaokružen ubojitim parom čizama, Valentino Garavani Candystud torbica u nježnoj sivoj nijansi savršeno se uklopila u kolorit ove modne priče, a moramo pohvaliti kako je cijela kombinacija odličan primjer savšenog balansa između klasike i moderne elegancije. Mi zamjerku nismo uspjeli pronaći!

 

Photo: Pixsell/Josip Mikačić

Komentari 0