Moda

Četiri para cipela s Asosa koje ćete odmah poželjeti!

Mašnica, block potpetica, šljokice ili malo cvjetića dobitna su kombinacija, a ove cipele morate vidjeti

Asos je definitivno mnogim fashionisticama omiljena internetska adresa, pogotovo kad je riječ o cipelama i torbicama za koje možete biti sigurni da ih neće imati pola grada. 

Mini kolekcija cipela "Heaven sent" odnosno cipela iz "Raja" i "Holborn" zasigurno će se ubrzo rasprodati, pa je pravo vrijeme da odmah sad kliknete na ovu stranicu i nabavite jedan par. 

 | Autor: asos asos

60 eura

Ovaj srebrni par idealan je za noćni izlazak ili kombinacije koje treba upotpuniti s nekim metalik detaljem. A znamo da je metalik uvijek dobra ideja. 

 | Autor: asos asos

60 eura

Šljokičaste nude cipelice dostojne su najljepše princeze, a zog ovih ćete cipela jedva čekati vrijeme kad napokon budete mogli nositi cipele s otvorenim prstima. (Još 19 tjedana do ljeta)

 | Autor: asos asos

60 eura

Ako vam treba jedan "statement" model onda su ove sandale sa cvjetnim printom pravi odabir. Block potpetica čini ih sve ove cipele još primamljivijima jer u njima možete izdržati puno dulje od neudobnih štikli s tankom petom. 

 | Autor: asos asos 42 eura

Ovaj model je apsolutno savršen. Nemamo što nadodati, a i činjenica da su na sniženju daje im dodatne bodove! Pun pogodak za baš svaku priliku i odjevnu kombinaciju. 

Photo: asos

Komentari 0