Moda

Četiri modne pogreške koje vam dodaju godine

Ono kako se oblačimo uvelike utječe na dojam koji drugi stvaraju o nama, ali i kako se sami osjećamo. U sve to ulazi i to koliko godina imamo... Neke kombinacije i odjevni komadi dodaju godine, a provjerite koji su to...

1. Prevelika suknja uz tijelo

Uski kroj suknje do koljena može izgledati vrlo poslovno, ali i prilično seksi. Međutim, takva vam suknja mora savršeno stajati, jer u suprotnom odaje sasvim drukčiji učinak. Ako kupite preveliku suknju nemojte je nositi, već posjetite najbližeg krojača i prilagodite je svome tijelu. 

 | Autor: arhiva arhiva

2. Cipele i torba u istoj boji

Pravilo koje se slijepo poštivalo u nekim prijašnjim vremenima u 21. stoljeću više ne vrijede. Ista je situacija i s ružem za usne, koji se više ne usklađuje nužno s lakom za nokte. Ovi modni trikovi nekada su bili zakon, ali danas vas jedino mogu postarati. Ne pridržavajte se nužno pravila i propisa, već pustite mašti na volju. Današnja moda spaja nespojivo i dozvoljava igre i isprobavanja kako s bojama, tako i sa stilovima.

 | Autor: asos asos

3. Cipele s punom petom

Pune i velike potpetice, posebno one niže, mogu izgledati vrlo nezgrapno. Ako nosite ovakve cipele zbog udobnosti, vrijeme je za promjene, jer postoji puno modela cipela s visokom petom koje su istovremeno vrlo udobne i elegantne. Mala uska peta, špagerice, pluto cipele ili sandale i popularne platforme vrlo su moderne, a mogu izgledati odlično. Odaberite model koji vam najviše odgovara i za isti novac izgledajte moderno.

4. Prevelike muške košulje

Široki, muški krojevi košulja ispod kojih skrivate svoje tijelo izgledaju vrlo neuredno i neprikladno. Ukoliko želite stvarno prikriti nedostatke, radije odaberite žensku, blago strukiranu košulju i sako dužeg kroja, koji će pokriti kritične dijelove i naglasiti ono što treba.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0