Moda

Cekeri se ludo nose, a mi imamo svoje favorite

Nekoć su naše bake i mame s cekerima vikendom odlazile na tržnicu po svježe namirnice. Danas su oni postali modni hit koji možeš vidjeti svuda oko sebe

Cekeri su cijeli život oko nas. Od tržnica gdje ih i dan danas prodaju žene koje su ih same izradile, pa po novome i u dućanima. Do ove godine uglavnom su se nosili  za plaže. Instagram nam je bio prepun šarenih cekera koje izrađuju mali homemade brendovi. Od ove godine s plaža su se preselili na ulice grada. Jednostavno postali su hit. Možda i ti pronađeš neki koji će ti se svidjeti pa se nećeš odvajati od njega. 

OKRUGLI

Simpatične torbe na prvu podsjećaju na podloške za stol ili pak na šešire. S takvom torbiom istaknut ćeš se u gradu iz mnoštva klasičnih torbi. A osim u rukama, možeš je nositi i preko ramena - izgleda kao gramofonska ploča!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara 199,90kn, Stradivarius 149,90kn, H&M 150kn

KOŠARE

Nalikuju na košare u kojima bi nosila stvari potrebne za piknik. Iako doista djeluje kao da se vraćaš iz nabavke, imaju posebnu retro notu koja se uklapa uz trendi odjeću.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS 215kn, Topshop 85kn, Bershka 139,90kn

S DODATKOM KOŽNOG REMENA

Ovaj tip je idealan za posao ili pak za izlazak. Male, ali opet dovoljno velike da ti stane sve što ti treba. Kožni detalj će svojom posebnošću torbu, a i tebe izdvojiti iz mase. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius 229,90kn, Topshop 230kn, Stradivarius 119,90kn

Možda vas zanima Najbolji komadi od lana - za dugo, toplo ljeto Rubrika Moda Moda

VELIKE KAO ZA PLAŽU

S ovim torbama riješila si pitanje gdje ćeš sa stvarima koje ti trebaju za cijeli dan van kuće. Osim za svaki dan, idealne su za plažu jer ti stane u njih sve, od ručnika za plažu i kreme za sunčanje do dobre knjige i boce vode. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka 249,90kn. Topshop 130kn, H&M 110kn

Photo: miss7

Komentari 0