Moda

Ceker domaćeg brenda Piccola konkurira i Loewe modelu, a njegova manja verzija je preslatka

Kada je riječ o modnim dodacima koje ljeti nosimo uz laganu i prozračnu odjeću, odabir će često pasti na pletene cekere koji su načinjeni od lagane rafije i sličnih, slamnatih materijala. Cekeri se, zbog svog rustikalnog izgleda, savršeno slažu s lepršavim ljetnim haljinama te lanenim hlačama i košuljama koje nosimo u svakodnevnim prilikama, a idealni su i za odlazak na plažu jer, osim što će pristajati uz svaki badić, u njima možemo ponijeti mnoštvo stvari koje su nam potrebne za cjelodnevni boravak vani.

Iako je ponuda cekera u dućanima bogata i raznolika, još nam je draže kad nađemo dobar ceker nekog od domaćih brendova. Jedan od tih brendova je i Piccola čija nam se manja verzija Rustica cekera posebno sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PICCOLA (@piccola.hr)

Ovaj ceker, baš kao i veći Rustica model, načinjen je od rafije s unutrašnjosti od pamuka koja se može zatvoriti kožnim vezicama što nas jako podsjeća na Loewe bucket ceker. Krase ga ručke od talijanske kože u petrolej plavoj boji dok je na većem modelu ručka uglavnom smeđe boje. Kao i na svakom Piccola proizvodu, i na ovaj ceker mogu se otisnuti željeni inicijali ili neka riječ, recimo 'amore', u zlatnim slovima što ovaj ceker čini pravim personaliziranim komadom. 

 | Autor: Instagram @piccola.hr Instagram @piccola.hr Foto: Instagram @piccola.hr

Iako je ova verzija Rustica cekera nešto plića i uža od prvotne, u njega svejedno može stati mnoštvo stvari poput novčanika, flašice s vodom, futrole za naočale i kozmetike koje će nam sigurno zatrebati u toku dana gdje god se nalazili. Osim ova dva cekera, Piccola u ponudi ima i mnoštvo drugih torbi, a sve se mogu pronaći na službenom Instagram profilu brenda. 

Photo: Instagram @piccola.hr

Komentari 0