Moda 22. travnja 2014.

Cameron Diaz odabrala preduboki dekolte

@ www.splashnews.com.

Glumica Cameron Diaz zadnjih dana promovira svoj posljednji film ''The Other Woman'', a u ponedjeljak 21. travnja pojavila se na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Cameron je za ovu priliku igrala na relativno sigurno i odabrala malu crnu haljinu, ali ne klasičnu, već otvoreniji i seksi model.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

S obzirom na odličnu liniju, Cameron se ne mora opterećivati s duljinom haljina i suknji koje odabire, pa je tako bilo i ovoga puta. Duljina iznad koljena i pufasti kroj naglasili su noge, ali glumica je otišla korak dalje i odabrala model s vrlo dubokim dekolteom. Neobičan dizajn naglasio je gornji dio tijela, posebice naglašavajući poprsje i ruke.

Cameron je ovoga puta izostavila detalje poput nakita, ali su zato statement crne salonke na remenima oko gležnja bogato ukrašene zlatnim detaljima koji su dali notu otkačenosti cijeloj kombinaciji. Frizura je standardno raspuštena uz razdjeljak na strani, dok je make upom dominirao osunčani ten i trendi mat ruž za usne u crvenoj boji.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Iako je Cameron djelovala opušteno i šarmantno, izostao je onaj seksi look na koji je vjerojatno ciljala. Dekolte je s obzirom na sportsku građu gornjeg dijela tijela bio predubok, a ovakav izrez ipak traži nešto više oblina. Bez obzira na to, mora se priznati kako 41- godišnja glumica izgleda sve bolje, bez obzira na godine.

Komentari 0