Moda
C&A torbica

Elegantna i jednostavna, ova C&A torbica prilagodit će se svakom stylingu

  • Minimalistički stil 90-ih vraća se i u dizajnima modnih dodataka, a posebno kod torbica
  • Elegantni modeli krutog dizajna, za nošenje na ramenu, chic su silueta iz 90-ih koju ponovno volimo nositi
  • Odličan primjer takvog modela pronašle smo u C&A bež torbici od umjetne kože

Elegantni i jednostavni modni dodaci koje možemo uklopiti u razne outfite, uvijek su najpraktičniji i najviše ćemo ih nositi, neovisno o prigodi. Minimalistički dizajn i elegantna silueta, koji su odlikovali većinu modela torbica tijekom 90-ih, ponovno su u modi. Praktične i jednostavne torbice, najčešće krutog dizajna opet su dio gotovo svakog outfita, ali i gotovo svake kolekcije modnih brendova. 

C&A torbica | Autor: C&A C&A

Među kolekcijom modnih dodataka brenda C&A našla se upravo jedna takva torbica, u neutralnoj bež boji. S kratkom podesivom ručkom za nošenje na ramenu, glatka torbica od umjetne kože idealna je za dnevne i večernje kombinacije. Mali remenčić na sredini sa srebrnom metalnom kopčom, daje joj dodatnu dozu elegancije. 

Tatjana Jurić Možda vas zanima U outfitu filmske dive Tatjana Jurić uživa u Kuala Lumpuru. A mi bismo joj najradije ukrali ovu Patrizia Pepe torbicu Rubrika Moda Moda C&A torbica | Autor: C&A C&A torbica za nošenje na ramenu od umjetne kože, (19,99 eur)

Online i u C&A trgovinama dostupna je po odličnoj cijeni od 19,99 eura.

Možda vas zanima Svi nose ovu preskupu dizajnersku torbicu u obliku srca, mi smo pronašli povoljniju verziju u Zari Rubrika Moda Moda
Photo: C&A

Komentari 0