Moda

C&A slavi dane mode genijalnim popustima

Ovog vikenda 5. i 6. svibnja nemojte propustiti Dane mode u C&A koji vam poklanja 25% popusta na cijeli asortiman odjeće u svim trgovinama i u online ponudi!

Toplo, hladno, toplo, hladno, vruće! Vaša potraga je završila, na pravom ste mjestu za odabir najboljih komada odjeće. Bilo da se radi o svježim večerima ili o sunčanom podnevu, prijeđite u trendu sa slojevitog odijevanja i spremno dočekajte više temperature.

C&A nudi veliki izbor suvremene odjeće, najbolje kvalitete za cijelu obitelj. Nosite ono u čemu se osjećate najbolje i dopunite svoj život s modernim stilovima bez obzira radi li se o odjeći za poslovne i posebne prilike ili o odjeći za slobodno vrijeme. Dok odbrojavamo dane do ljeta, uživajte u uzbudljivom proljeću.

Moda nikad nije bila pristupačnija, za sve veličine i dobne skupine. Izgledajte najbolje što možete i osjećajte se sjajno jer C&A nudi stil života koji morate isprobati!

 | Autor:

25% popusta pronađite na sljedećim prodajnim mjestima: C&A Buzin, C&A Čakovec, C&A Karlovac, C&A Koprivnica, C&A Osijek, C&A Rijeka, C&A Šibenik, C&A Slavonski Brod, C&A Split, C&A Varaždin, C&A West gate, C&A Arena Zagreb, C&A City centar Zagreb, C&A City Center East, C&A Zagreb Garden Mall ili saznajte više o ponudi putem linka: https://www.facebook.com/CA-Hrvatska-170425366328516/?ref=bookma

Photo: c&a

Komentari 0