Moda

C&A lansira novu europsku kolekciju ''Forever Denim'' proizvedenu u C&A FIT

  • Prva kolekcija novog proizvodnog mjesta tvrtke - C&A FIT (Tvornica za inovacije u tekstilu) dostupna je online
  • Asortiman C&A proizvoda postaje još održiviji lansiranjem prve kolekcije "Forever Denim" proizvedene u Europi

Europski modni brend C&A lansira svoju novu europsku kolekciju "Forever Denim" koja je od danas dostupna isključivo online. Manje od godinu dana nakon što je objavila planove tvrtke za otvaranje novog proizvodnog pogona u Monchengladbachu u Njemačkoj, ova kolekcija označava prvu proizvedenu u C&A FIT-u.

Nova kolekcija "Forever Denim" sastoji se od različitih dizajna u održivijoj kolekciji trapera za potrebe svih kupaca. Žene mogu birati između dva ravna kroja i oblika traperica proširenog oblika, dok prvo izdanje za muškarce karakteriziraju ravne i sužene verzije. Svi modeli dolaze u širokoj paleti prikladnih stilova i različitim vrstama plave boje. U Monchengladbachu se traperice proizvode ugljično-neutralnim procesom od materijala iz cijele Europe, uključujući GOTS i OCS certificirani Bio Cotton traper iz Candianija, Italija.

 | Autor: c&a c&a

Ova je kolekcija posebna i omogućena predanim radom tima koji je uspostavio i upravljao C&A FIT u Monchengladbachu tijekom prošle godine. Napravivši veliki korak prema cilju da u budućnosti postane još održiviji, C&A je osnovao vlastitu tvornicu traperica usred Europe. C&A FIT pridonosi stvaranju digitalnije i održivije tekstilne proizvodnje i lanca opskrbe, povezujući najbolje elemente digitalizacije i automatizacije s održivijim načinima proizvodnje.

Online kampanja tvrtke C&A za novi asortiman "Forever Denim" već je danas u prodaji. 
Prvi modeli trapera dostupni su za kupovinu isključivo online na www.c-and-a.com po cijeni od 59,99 €. 
Lansiranje će se promovirati putem društvenih mreža, posebno C&A Instagrama uz hashtag #wearthechange

 | Autor: c&a c&a

Osnovne informacije o trapericama proizvedenim u C&A FIT-u

Novo proizvodno mjesto nudi niz pogodnosti poput najsuvremenije tehnike digitalne proizvodnje i korištenja energije neutralne ugljike, koje se pokreću iz obnovljivih izvora kao što su energija vjetra i sunca. Proizvodnja trapera obično je povezana s velikom potrošnjom vode, ali u C&A FIT-u koristi se nova inovativna oprema i nove tehnike poput ozona, lasera i nebulizacije kako bi se smanjila potrošnja vode sa 70 litara – što je standard tijekom redovite proizvodnje trapera na modnom tržištu – na prosječno 10 litara. Kako bi dodatno osigurao održivost u procesu pranja rublja, C&A koristi samo kemikalije/aditive s GOTS certifikatom. 

 | Autor: c&a c&a

O C&A:
S više od 1300 trgovina u 18 europskih zemalja i više od 25 000 zaposlenika, C&A je jedan od vodećih europskih trgovaca modnim proizvodima. C&A svakoga dana dočekuje milijune posjetitelja u svojim trgovinama i online u Europi, nudeći visokokvalitetnu, dugotrajnu odjeću za cijelu obitelj po pristupačnim cijenama. 

Photo: c&a